Tocătoare

Consultați categoria tocătoare din cadrul magazinului online de veselă, articole de gătit, accesorii pentru masă și bucătărie alir.md 
Există multe surprize și descoperiri plăcute despre un accesoriu de bucătărie atât de comun și atât de necesar ca o placă de tăiat. Aici totul se îmbină: o gamă largă, un design deosebit, o calitate unică și un preț bun. Fundurile de tăiat din lemn, pentru casă sau unitate HoReCa din rețeaua de magazine ALIR din Chișinău, Ceadâr-Lunga și Bălți sunt reprezentate de marca Casa Masa în Moldova.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Material
Formă
38 Produsului
Sortare:
Casa Masa
65 MDL
Tocător plastic 29x20 cm
Anunța disponibilitatea
Casa Masa
110 MDL
Tocător HOME 28x20 cm
Anunța disponibilitatea
Casa Masa
170 MDL
Tocător HOME 38x25 cm
Anunța disponibilitatea
Casa Masa
211 MDL
Tocător PIZZA 37x28 cm
Anunța disponibilitatea
Afișați mai multe

Versiunile ecologice, durabile și practice ale plăcilor de tăiat din lemn pentru diferite tipuri de produse pot fi comandate la magazinul online alir.md cu livrare. 
Suntem siguri că, alegând o placă de tăiere din lemn, estetică și plăcută din punct de vedere estetic, care se va potrivi perfect în interiorul bucătăriei dvs., veți dori să cumpărați coșuri, lădițe și tave pentru un decor funcțional suplimentar de la Casa Masa. Fiți consecvenți în gusturile dvs. cu magazinul online de ustensile de gătit și articole pentru casă alir.md din Moldova.