Acasă Vase pentru gătit Forme și tăvi pentru copt
Forme și tăvi pentru copt

Având în vedere aspirațiile actuale ale societății pentru o dietă sănătoasă, coacerea alimentelor, fie că este vorba de legume, fructe sau carne dietetică, devine mainstream. Și acolo unde există așa o cerere, va exista o ofertă fierbinte.
Toate accesoriile de bucătărie disponibile în vitrine și depozite, plus articole noi din gama de vase și tot felul de atribute pentru copt, le puteți cumpăra în rețeaua magazinelor marca ALIR, disponibile în toate sectoarele din Chișinău.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Material
Tip
279 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Forme din silicon, ceramică, sticlă, metal de diferite volume și configurații vă vor permite să vă diversificați meniul cu deserturi, sufleuri, caserole, legume și carne. Adăugați la aceasta cerințele profesionale sporite pentru calitatea produselor, impuse de managerii companiei ALIR, și veți înțelege – aceasta este compania dvs.!
Activitatea mărcii comerciale ALIR se extinde dincolo de Chișinău. În toată Moldova este convenabil să comandați veselă și tacămuri de masă cu livrare, folosind serviciile magazinului online alir.md