Cuțite

Instrumentul principal pentru lucrul în bucătărie este un cuțit. A cumpăra un cuțit de bucătărie, de înaltă calitate, perfect ascuțit pentru o lungă perioadă de timp, este un mare succes pentru o gospodărie. Unde să găsești cele mai bune cuțite din Moldova? – În catalogul magazinului online de veselă alir.md

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Material de lama
Seturi
Tip
431 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Gama de cuțite de bucătărie din sortimentul mărcii comerciale ALIR îndeplinește toate cerințele bucătarilor profesioniști și celor de casă. Puteți alege cuțite pentru decojirea legumelor, pentru măcelărirea cărnii, pentru tăierea pâinii, cuțite universale. Cuțitul pentru roșii este deosebit de popular. Producătorul Tramontina, care fabrică ustensile de bucătărie și, cel mai important, cuțite, din cel mai bun oțel inoxidabil, confortabil și elegant, s-a dovedit excelent pe piață. Oțelul nu se murdărește, cuțitele își păstrează ascuțimea pentru o perioadă lungă de timp.
Plăci de tăiat pentru bucătărie din catalogul magazinului online alir.md vor face o companie ideală pentru cuțite în bucătăria dvs. – pe acestea plăci, cuțitul își arată cele mai bune calități.