Acasă Textile Fețe de masă
Fețe de masă

O față de masă – abundență, prosperitate și ordine pe masa ta în fiecare zi și la ocazii speciale. Cumpărarea unei fețe de masă sau primirea uneia în dar înseamnă să pui o «fundație» solidă pentru gospodăria ta. Ar trebui să folosiți fețe de masă colorate și vesele pentru uzul zilnic. Puteți cumpăra o față de masă monocromatică, care să se potrivească cu decorul interior sau un set de fețe de masă pentru ocazii speciale.
Și, bineînțeles, este de neconceput să decorezi sălile unei instituții de catering de rang înalt fără acest produs textil.
Cumpărați fețe de masă pentru fiecare zi și ocazii festive în Moldova!

Preț (MDL)
Brand
Țara
Tip
106 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Fețele de masă îndeplinesc nu numai o sarcină practică în regulile de stabilire a mesei, ci sunt un accent necesar în decorarea casei.
Alegerea culorii feței de masă este o chestiune de gust individual: se va potrivi cu farfuriile, se va armoniza cu felurile de mâncare, băuturi, sau va contrasta elegant cu culoarea seturilor de masă.
În magazinele de veselă ALIR din Moldova, veți găsi un sortiment mare și de înaltă calitate de fețe de masă. Aici puteți cumpăra prosoape, șervețele penrtu masă pentru decorarea. Aveți  încredere și faceți cumpărături în magazinele ALIR: știm multe despre accesoriile pentru masa de bună calitate.