Acasă Certificate cadou
Certificate cadou

Să-ți faci prietenii fericiți este atât de ușor! Este și mai ușor să aduci o mare bucurie cu alir.md atunci când decizi să cumperi o veselă ca cadou. Vesele de masă, ustensile de bucătărie, seturi de ceai sau cafea și accesorii pentru zile de naștere sau evenimente deosebit de importante din viața celor dragi – acest lucru este întotdeauna relevant, demn și plăcut. Dar dacă alegerea este prea uriașă și nu poți decide ce să oferi?

Preț (MDL)
Brand
Țara
4 Produsului
Sortare:

Internet-magazin de tacâmuri alir.md oferă un serviciu comod – comandați un certificat cadou pentru achiziționarea ustensilelor de uz casnic necesare. Astfel, le vei permite celor dragi și prietenilor tăi să dobândească ceea ce le place.
Certificatele cadou pot fi comandate pentru 200, 300, 500 și 1000 MDL, iar pentru această sumă, credeți-mă, alir.md are din ce să aleagă nu numai dintre articolele pentru dotarea bucătăriei și a mesei, ci și pentru a comandă bunuri de uz casnic care vor asigura ordinea si designul ales pentru interioarele spatiilor de locuit si de lucru.
Cei dragi vă vor fi foarte recunoscători să primească un certificat cadou de la alir.md