Acasă SALE
SALE

Nu ratați ocazia de a economisi bani la achiziționarea articolelor necesare pentru bucătărie și vesela de masă – abonați-vă la newsletter-ul din magazinul online alir.md din Moldova și fiți printre primii, care află despre promoții și reduceri de veselă de la marci de calitate, bunuri de uz casnic și articole de decor.
Cele mai bune branduri globale și europene în producția de veselă și articole pentru casă - exclusiv la alir.md în Moldova.

Preț (MDL)
Categorie
Brand
Serie
53 Produsului
Sortare:

Magazinul online alir.md gândește mereu în direcția oferirii clienților săi articole și accesorii moderne și stilate necesare organizării procesului de gătit, culturii consumului acestuia, procesului de formare ergonomică a confortului spațiului de locuit și de lucru, organizarea sezonieră a promoțiilor pentru marfă în ajunul sărbătorilor la preturi foarte avantajoase.
Reducerile de la alir.md permit accentuarea atenției clienților asupra celor mai bune produse și reglementează procedura de primire a noilor produse în magazinul online de veselă și produselor de uz casnic din Moldova.