Acasă Veselă și tacâmuri Аccesorii de sufragerie
Аccesorii de sufragerie

Accesoriile pentru sufragerie sunt un arsenal de lucruri «mărunte» și utile, care nu numai că adaugă șic decorului mesei, ci îndeplinesc și funcția de ajutor de încredere. Este profitabil și convenabil să cumpărați accesoriile pentru masă de la branduri europene celebre din Chișinău în rețeaua de magazine ALIR.
Capacele pentru farfurii, vase pentru sosuri, recipiente pentru condimente, sticlele pentru mirodenii și ulei, salinele, paharele originale pentru scobitori, sunt un atribut integral al unităților grupului HoReCa, iar în viața de zi cu zi sunt «secretele» preferate ale stăpânului casei.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Tip
Material
Culoare
268 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

În colaborare strânsă și fructuoasă cu producători precum Luminarc, Arcoroc, ОСЗ, Curver și alții, ALIR monitorizează cu sensibilitate gusturile și nevoile clienților săi, dobândind noi adepți în fiecare an. Cumpărătorul este atras de o gamă largă a sortimentului prezentat de produse de calitate, de la seturi de tacâmuri și accesorii pentru bar, la containere și recipiente pentru depozitarea alimentelor atât de necesare în viața de zi cu zi. Ți-ai cumpărat o casă cu terasă? – Avem mobilă din plastic și articole de curățenie. Dacă aveți un atelier, aveți nevoie de o cutie de instrumente.

Vezi tu, ALIR știe de ce ai nevoie astăzi!