Farfurii

Bineînțeles că din toate ustensilele pentru bucătărie farfuriile ocupă unul din cele mai importante locuri. Ce ne facem noi fără măcar un set de farfurii? 
Varietatea tipurilor, formelor, culorilor și materialelor produselor numite «farfurie» din catalogul magazinului de veselă online alir.md și din showroom-ul al sediului central ALIR în Chișinău fascinează până la nesvârșit. Și după ce cunoașteți marca unică ALIR, vă îndrăgostiți odată pentru totdeauna în totalitatea originală, expusă în magazin. Dacă aveți răbdare să nu luați totul dintr-o dată, atunci puteți comanda farfurii online la alir.md cu livrare, cel mai mare sortiment.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Tip
Diametru, сm
Цвет
Material
Formă
601 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Pregătirea pentru orice vacanță începe cu curățenia generală, apoi gătitul, atunci când sunt folosite tigăi, oale și tot felul de ustensile de bucătărie, iar această acțiune este încoronată cu o față de masă elegantă și vase speciale, achiziționate de la magazinul dvs. preferat de veselă ALIR. Stabiliți tema petrecerii și alegeți servirea felurilor de mâncare, care se potrivesc prin culoare, material, caracter: porțelan, ceramică, sticlă de înaltă rezistență, farfurii transparente și translucide, matuate și opale vă vor face masa specială, iar bucatele vor fi și mai apetisante.

ALIR creează gustul și dispoziție.