Salatiere

Dacă există o salată – trebuie să existe și un vas pentru ea! Și se numește acest vas «bol pentru salată». Bolurile pentru salate ocupă una dintre pozițiile de lider în categoria produselor pentru aranjarea mesei în magazinul online de veselă alir.md din Moldova. Clasic, vintage, modern și stilizat antic; rotund, oval, dreptunghiular; porțelan, sticlă, ceramică, lemn – totul pentru tine și o masă delicioasă.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Volum, ml
Цвет
Formă
Material
353 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Bolurile pentru salate trebuie să îndeplinească cerințele de protejarea a mediului, rezistență, capacitatea de a nu absorbi grăsimile și mirosurile și să fie ușor de curățat, deoarece orice salată implică folosirea sosurilor diferite.
În rețeaua de magazine al mărcii comerciale ALIR, puteți procura boluri pentru salate pentru fiecare gust. Se vor încadra perfect în atmosfera bufetului și a bucătăriei dvs., unde cratițe și ibrice, oale lustruite coexistă deja în liniște, codare strecurători, site și boluri și alte ustensile pândesc în așteptarea muncii, pe care, desigur, le-ați procurat bazându-vă pe încrederea în instinctul profesional al companiei ALIR.