Acasă Veselă și tacâmuri Veselă pentru copii
Veselă pentru copii

În magazinul online alir.md din Moldova vesel pentru copii este o categorie deosibită.
Mămicile știu cum uneori copiii sunt capricioși și pretențioși în privința mâncării: «nu-mi place, nu vreau, nu am  dispoziție».
Este foarte important din punct de vedere psihologic să abordăm subtil acest moment, care a fost adoptat de creatorii de veselă pentru copii, imaginile celor mai populari eroi din desene animate – protagoniștii viselor copiilor – decorează farfurii, căni, cești, farfurioare, păhare, invitând «băieții răi» să devină complice în «lupta» cu terciul și supele «afurisite».

 

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Material
Tip
94 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Vă amintiți sloganul publicitar «laptele are întotdeauna un gust mai bun dacă este Milky Way»? Așadar, totul este mai gustos dacă este vorba de Mickey Mouse, Minions, Mica Sirenă, Jasmine și multe alte personaje tale preferate sub formă de desene pe vasele pentru copii de la marca OSZ, Luminarc și altele, ale căror produse sunt adunate cu drag în vitrinele magazinelor ALIR din Moldova.
Atunci, când cumpărați vase pentru copii de la ALIR, puteți fi absolut sigur de calitatea, respectarea normelor ecologice ale vopselei, care nu se va șterge la spălare nici măcar în mașina de spălat; vase și vesela copiilor dumneavoastră a fost testată pentru rezistența la impact.
După ce ați satisfăcut gusturile copiilor în alegerea vaselor pentru mâncare și băuturi, nu vă lipsiți de plăcerea de a cumpăra produse pentru casă și grădina dvs în magazinul ALIR: totul va veni la îndemână.