Acasă Ustensile de gătit Suporturi pentru uscarea vaselor, tăvi
Suporturi pentru uscarea vaselor, tăvi

Unul dintre sloganurile companiei poloneze Curver, care are o istorie solidă, produce articole de uz casnic și o mulțime de produse din plastic super-utile pentru bucătărie, scrie: «Depozitare și organizare: Oriunde în casa ta ...Cu siguranță avem o soluție pentru tine!»
Aceasta este o lovitură directă asupra țintei: în secțiunea suporturi pentru uscarea vaselor și tave din magazinul de veselă online alir.md există tot, de ce aveți nevoie pentru a comanda ustensilele de bucătărie. Vă recomandăm să cumpărați uscătoare pentru tacâmuri, vase, suporturi pentru prăjituri, tăvi de diferite forme, realizate din materiale de înaltă calitate într-un sortiment mare de pe alir.md și în rețeaua de magazine ALIR din Moldova.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Material
75 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Să ne repetăm: «Depozitare și organizare: oriunde în casa ta...».
Atunci, când alegeți produse comode și funcționale pentru casa dvs., gândiți-vă nu numai la comandă, ci și la decorul viu al casei dvs.: pe alir.md aveți ocazia să comandați plante și flori artificiale de la marca Casa Masa, ceea ce creează obiecte de decor și veselă. Produsele Casa Masa vor adăuga lumină și căldură «cetății» tale.