Главная Ceai, cafea Accesorii pentru ceai și cafea
Accesorii pentru ceai și cafea

Accesoriile pentru ceai și cafea sunt acele accesorii, fără de care întâlnirile pentru ceai sau cafea ar părea plictisitoare și palide. Ele sunt estetice cu un scop practic utilitar. Iubitorii și cunoscătorii ceremoniilor de ceai și cafea trebuie să cumpere accesorii pentru ceai și cafea sub formă de cuțite, linguri și clești speciale, vase pentru zahăr, ulcioare pentru lapte, suporturi și tăvi, farfurii și rozete utile pentru gem, farfurii pentru deserturi. Nu va fi de prisos să cumpărați prosoape de mână, delicate și elegante, astfel încât niciun accident să nu vă strice plăcerea.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Tip
39 Produsului
Sortare:
Korkmaz
8691607002850
175 MDL
Zaharniță PERA 300 ml
Anunța disponibilitatea
Luminarc
883314725742
45 MDL
Zaharniță LANCE
Anunța disponibilitatea
Qualitier
370 MDL
RETRO RITZ Ceainic 900 ml
Anunța disponibilitatea
Everglass
23 MDL
Zahărniță 350 ml
Anunța disponibilitatea
Baralee 
165 MDL
Ceainic NEO PLUS 400 ml
Anunța disponibilitatea
Afișați mai multe

Accesoriile pentru ceai și cafea pot fi comandate întotdeauna într-un sortiment mare în magazinul de veselă online alir.md din Moldova. O gamă largă de produse pentru ceremoniile de ceai și cafea este prezentată atât pentru gospodărie pentru diversificarea ustensilelor de bucătărie, cât și pentru profesioniștii din industria HoReCa. Alir.md oferă accesorii pentru ceai și cafea pentru localuri specializate – baruri și restaurante de o calitate superioară, – realizate din materiale rezistente la contact mecanic și rezistente la mașina de spălat vase.
Suntem siguri că, dacă decideți să comandați un certificat cadou de la alir.md pentru prietenii dvs., veți alege cu siguranță accesorii moderne și elegante pentru ceai și cafea.