Acasă Veselă și tacâmuri Seturi de veselă
Seturi de veselă

Seturi de veselă sunt un cântec în major! Selecția uimitoare de vase în seturi din catalogul magazinului online alir.md eliberează mâinile gazdei și elimină mai multe probleme simultan. Una dintre ele este dificultatea de a combina farfuriile, сănile, ceștile, farfurioarele și alte tacâmuri după culoare, formă, material, model. Și puteți rezolva acest lucru elegant și simplu — cumpărați un set de veselă sau faceți o comandă individuală online.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Culoare
Piese
Material
78 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Designerii celor mai buni producători și mărci din lumea veselelor au făcut totul pentru tine — un set gata făcut, de la cele mai mici articole până la platourile mari pentru servire. Totul este gândit, conceput într-un singur stil, dintr – un singur material, pentru fiecare gust.


Acum nu mai este nevoie să cumpărați separat un bol pentru salată sau recipient pentru sos, puteți cumpăra un set din magazinele ALIR, care să se potrivească preferințelor și nevoilor dumneavoastră. Și bucurați-vă în procesul de alegere din faptul că accesoriile de sufragerie sunt prezentate în toată splendoarea, variate și multinaționale, atât în ​​magazinul de veselă online alir.md, cât și în rețeaua comercială de retail ALIR din Moldova.