Acasă Veselă pentru băuturi Accesorii pentru bar
Accesorii pentru bar

Un barman bun este un magician, care trebuie să aibă toate instrumentele necesare în arsenalul său. Accesorii de bar, selectate corect și de înaltă calitate, constituie 50% din succesul localului. Clientul iubește exactitatea și onestitatea, ce ar însemna băuturi corect măsurate și dozate. Compania ALIR din Moldova oferă partenerilor săi profesioniști din domeniul HoReCa produse de înaltă calitate pentru echiparea barului: cilindri și vase gradate, seturi originale de martini de la marca Libbey și multe altele, care nu numai că vor facilita munca lucrătorilor din local, dar și creșterea statutului și a afluxului de clienți.

 

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Tip
29 Produsului
Sortare:
Casa Masa -10%
140 MDL 155 MDL
Cooler vin
Anunța disponibilitatea

Accesoriile pentru bar sunt o ramură a veselei și a ustensilelor de bucătărie în general, care nu stă niciodată pe loc. Împreună cu instrumentele deja familiare pentru casă, cafenele și restaurante din magazinul online de veselă și articole de uz casnic alir.md, puteți obțineți întotdeauna cele mai noi informații despre produsele noi din acest domeniu de la cele mai vestite branduri și să le comandați produse noi la cele mai convenabile prețuri.
Important! După ce ați avut grijă de accesoriile, nu rata ocazia de a-ți proiecta designul. Pe alir.md puteți a comanda suporturi pentru lumânări și felinare decorative elegante, plante artificiale și flori.