Acasă Veselă pentru băuturi Seturi pentru băuturi
Seturi pentru băuturi

Coerență și eleganță, rigoare și prietenie, tradiție și inovație - așa puteți caracteriza linia multiplă de seturi pentru băuturi în catalogul celui mai maturizat magazin online de veselă și articole de uz casnic alir.md din Moldova. Cum să alegeți veselă și tacâmuri potrivite pentru servire, care se pot cumpăra sub formă de cadou sau poate este mai bine să-i oferi accesorii pentru ceai și cafea – toate acestea vă vor recomanda și vă vor sfătui în fiecare din rețeaua de magazine specializate în veselă și tot felul de «bunătăți» plăcute pentru casă, ALIR din Moldova.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
36 Produsului
Sortare:

Este un fapt că seturile de pahare, cupe, șoturi, adică tot ceea ce este destinat băuturilor, sunt cele mai tradiționale și niciodată redundante cadouri. Puteți face seturile cadou mai mari și mai practice prin adăugarea unor ulcioare de design, decantoare și carafe elegante și originale, un sortiment inimaginabil, pe care puteți găsi în magazinele ALIR. 
Ulcior pentru limonadă, decantoare pentru vinuri, băuturi spirtoase, sucuri de fructe de pădure – tot ce trebuie să faceți este să găsiți stilul, care se potrivește cu setul de băuturi pe care îl dețineți astăzi cu mândrie.