Acasă Decor Plante și flori artificiale
Plante și flori artificiale

Plante decorative și flori reprezintă de mult timp o decorațiune demnă de urmat pentru orice spațiu interior și exterior, fie că este vorba de terasa unui bar, de veranda unui restaurant, de balconul unei case sau de un birou. Plantele și florile decorative pot fi cumpărate ca o singură bucată sau puteți comanda o compoziție atent selectată în ceea ce privește stilul, culoarea și saturația. 
Florile artificiale pot fi cumpărate cu jardiniere și ghivece de flori și nu necesită o îngrijire atentă și o udare constantă, iar acestea vor înveseli mult timp spațiul dvs. așezat.

Preț (MDL)
Brand
Țara
Tip
Цвет
346 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

O potrivire unică cu omologii săi vii, utilizarea materialelor de înaltă calitate, rezistente la decolorare și decădere, ghivecele originale și vazoane de flori sunt doar o mică parte a entuziasmului pentru produsele liderului incontestabil în producția de flori artificiale – marca moldovenească Casa Masa, deținută de ALIR-Comerț.
Este prezentată colecția de plante și flori decorative într-o mare varietate în magazinele companiei ALIR și chiar mai mult în magazinul online alir.md din Moldova. Coroanele florale și de fructe apar înaintea ochilor tăi, flori pe perete, viță agățătoare, ferigi, buchete și plante, toamnă, vară ...
Aici puteți cumpăra decor pentru Crăciun, care subliniază în mod repetat atmosfera unică a vacanței preferate.