Acasă Produse pentru casă Jardiniere și ghivece de flori
Jardiniere și ghivece de flori

Înainte de a cumpăra ghivece sau jardiniere pentru flori, trebuie să decideți ce scopuri urmăriți. Jardiniera franțuzească este o vază decorativă în care se pune ghiveciul, jardiniera nu are orificiu de scurgere. Un ghiveci de flori, de regulă, este prevăzut cu găuri, prin care trece apa și, prin urmare, are nevoie de un suport. Atunci când alegeți și comandați ghivece și cașpo, este important să înțelegeți ce idee de design vor implementa în planurile dvs. acestea accesorii.

Preț (MDL)
Brand
Culoare
5 Produsului
Sortare:

Colecția de mărfuri din categoria jardiniere și ghivece pentru flori din magazinul online de mărfuri pentru casă alir.md este foarte diversă: formele netede rotunjite, o textură plăcută și o paletă de culori naturale din plastic transmit în mod esențial o imitație a pietrei naturale sau a lemnului.
Desigur, este importantă clasarea după mărime și scop: vrei o grădină pe balcon, dar vrei – o seră în casă. Jardiniere și ghivecele se vor potrivi organic în decorul unui apartament mic, al unei case și al spațiilor publice spațioase.