Acasă Ustensile de gătit Strecurătoare, site și boluri
Strecurătoare, site și boluri

Strecurătorul, ca orice obiect de bucătărie, își îndeplinește sarcina proiectată individual: de a scurge și decanta apa. O sită este un accesoriu indispensabil de bucătărie pentru iubitorii de produse de patiserie și deserturi.
Boluri! – Ei bine, acestea sunt subiecte preferate, slăbiciunea multor gospodine și elementele extrem de necesare al ustensilelor de bucătărie.
În catalogul magazinului online de veselă alir.md strecurătoarele, sitele, bolurile sunt prezentate într-un singur compartiment.

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Material
69 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Strecurătoarele, sitele și bolurile sunt strâns legate în funcționalitate: sunt drenate, cernute și turnate într-un vas, de orice volum, de diferite forme și scopuri. Puteți cumpăra boluri individual sau într-un set. Aceste ustensile de bucătărie necesită o întreținere atentă și o depozitare adecvată.

Atrageți atenția la compartimentul produselor de uz casnic din magazinul de veselă online alir.md – și veți avea norocul să alegeți containerele potrivite, să cumpărați coșuri, cutii sau tave ca elemente decorative suplimentare pentru bucătăria dvs.