Acasă Produse pentru casă Containere pentru hrana animalelor
Containere pentru hrana animalelor

Ce ar fi viața omului fără animale de companie? Creând un mediu confortabil pentru propria noastră viață, cumpărând ustensile de bucătărie, nu în ultimul rând ne străduim să cumpărăm recipiente și cutii pentru depozitarea alimentelor. Același lucru este și cu animalele din casa noastră: trebuie să amenajăm un loc pentru dormit, pentru joacă, pentru toaletă și, bineînțeles, pentru mâncare. Și mâncarea ar trebui să fie corectă și sănătoasă. Și aici vă recomandăm insistent să cumpărați recipiente pentru depozitarea hranei, un sortiment mare dintre care este prezentat în catalogul produselor de uz casnic din magazinul online alir.md

Preț (MDL)
Brand
Serie
7 Produsului
Sortare:

Pentru ce ne folosesc acestea recepiente? – Totul este logic. Realizate din material plastic de înaltă calitate, în conformitate cu normele și standardele sanitare și igienice, recipientele sunt echipate cu etanșare pentru ca alimentele să nu-și piardă aroma și să-și păstreze prospețimea și gustul pentru o lungă perioadă de timp. Aerul, praful, umezeala și insectele nu intră înăuntru.
În plus, hrana nu este disponibilă pentru animalele dvs. de companie, mulțumită lacătului, cu siguranță nu vor suferi de lăcomie. Și comoditatea formelor containerelor, schema de culori a modelelor le permite cu succes să fie combinate cu designul locuinței. 
Prin urmare, atunci când faceți o comandă de produse pentru casa în magazinul online alir.md de oriunde în Moldova, nu uitați de acest detaliu important.