Acasă Textile
Textile

Așa, să purcedem. Acesta nu este un program educațional pentru cantină – asta înseamnă că începem să pregătim o sărbătoare festivă. Și înainte de a aranja pe mese seturile de tacâmuri, vase și accesoriile de masă, toate aceste necesită acompanierea cu materiale textile corespunzătoare – fețe de masă, șervete și basmale de servire, șervețele individuale pentru fiecare oaspete.

Nu căutați mult timp: vă recomandăm să cumpărați materiale textile pentru bucătărie și sufragerie în magazinele specializate ALIR, care sunt deschise pentru dvs. în Chișinău, Bălți și în Ceadîr-Lunga. Pentru confortul dvs., puteți comanda textile online cu livrare în Moldova.
Produsele de înaltă calitate de la maeștrii din domeniu, designul unic al textilelor vor reînvia nu numai vase de servire de la cele mai renumite branduri Luminarc, Qualitier, San Miguel, Casa Masa și altele, ale căror produse pe piața moldovenească sunt reprezentate în exclusivitate de ALIR-Comerț, dar vor face și atmosfera unei sărbători inimitabile.