Acasă Ceai, cafea Ceainice, prese franceze și ibrice pentru cafea
Ceainice, prese franceze și ibrice pentru cafea

Vrei ceainice, prese franceze și ibrice pentru cafea – le avem! Da, pe alir.md puteți comanda accesorii pentru ceai și cafea pentru a vă oferi o plăcere incredibilă din băuturile preferate bine preparate. Ceainicele rețin căldura pentru o perioadă lungă de timp și îmbogățesc aroma ceaiului. Presele franțuzești sunt excelente pentru prepararea la abur a amestecurilor de ceai cu bucăți de fructe. Ei bine, și ibrice pentru prepararea cafelei, desigur, sunt dincolo de concurență!

Preț (MDL)
Brand
Serie
Țara
Material
Tip
Pentru inducția
98 Produsului
Sortare:
Afișați mai multe

Realizate din ceramică, sticlă rezistentă la căldură și porțelan profesional de înaltă rezistență, ceainicele sunt primul pas de calitate în organizarea unei ceremonii a ceaiului și au fost și vor fi întotdeauna o concluzie demnă de orice sărbătoare.
Presele franțuzești se potrivesc perfect acasă, în birouri și în companiile mici, atât pentru ceai, cât și pentru cafea.
Le aveți deja pe toate din magazinul onlain alir.md? – Atunci nu ratați plăcerea de a comanda cești, căni și farfurioare din noutățile magazinului online de veselă și articole de uz casnic alir.md din Moldova.