Acasă Produse pentru casă
Produse pentru casă

Împărtășește-ți cu noi dragostea pentru produsele pentru casă!
Aceasta este probabil una dintre cele mai importante categorii de articole pentru aranjarea vieții de zi cu zi, crearea și menținerea ordinii, căldura și confortul casei.
Aici avem de toate: puteți cumpăra produse de curățat și coșuri de gunoi, containere; alegeți cutii și lăzi pentru articole de uz casnic și unelte; cumpărați recipiente pentru depozitarea hranei pentru animale de companie și chiar comandați mobilier din plastic pentru verandă, casă, cabană de vară.
ALIR garantează: cu produsele noastre vei avea frumusețe si ordine în casa ta!

Keter, Curver, Allibert – producători de produse din plastic de înaltă calitate pentru locuințe, spații de agrement în aer liber, pentru camping – se bucură de o bună reputație pe piața bunurilor de uz casnic din Moldova. Mulțumită companiei ALIR - reprezentantul oficial al acestor mărci - puteți nu numai să vedeți și să atingeți, ci și să cumpărați mobilier din plastic.  Atunci când alegi mese, scaune, șezlonguri din plastic, gândește-te cum să-ți decorezi zona pentru relaxare – în magazinele ALIR poți cumpăra jardiniere și ghivece de flori, luxoase și ieftine, sau poți alege flori artificiale și plante stilizate astfel încât să se semene cu fauna sălbatică.