Acasă Ustensile de gătit Cuțite ! Cuțit de tranșat PROFESSIONAL 15 cm
Articul
24606/086
Serie
Adaugă în coș
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
15 cm

Principalul avantaj al unui cuțit de tranșare a cărnii este lama din oțel cu conținut ridicat de carbon, care vă permite să disecați oase mici, articulații, tendoane și cartilaj. Capătul cuțitului este încoronat cu o lamă ascuțită, a cărei sarcină este să separe rapid carnea de oase. Mânerul cuțitului are un înveliș antibacterian special, care minimizează pătrunderea bacteriilor dăunătoare. Prezența unei adâncituri în mâner asigură o prindere sigură a degetelor. Caracteristicile funcționale excelente și prețul accesibil sunt atractive pentru bucătari profesioniști și gospodine.

Ar putea să-ți placă