Nu e disponibil
32 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
AISI 420
Tip
Cuțit pentru steak
Lungimea lamei, cm
12.5 cm
Cuțitele pentru steak diferă prin forma lamei: sunt zimțate și netede și există o nuanță. Cuțitul zimțat este potrivit pentru steak mediu până la weel done, în timp ce cuțitul neted este ideal pentru carnea mediu-rare. Cuțitul pentru steak TRADICIONAL de 12,5 cm de la Tramontina are o lamă caracteristică îngustă și o tăietură absolut netedă. Mânerul are o proeminență specială – un opritor pentru a preveni alunecarea mâinii în timpul procesului plăcut de tăiere a feliilor suculente. Un astfel de cuțit este utilizat numai pentru produsul finit.
Ar putea să-ți placă
39 MDL
Cuțit pentru steak POLYWOOD 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
44 MDL
Cuțitul măcelarului PLENUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
24 MDL
Cuțit pentru legume ATHUS 7,5 cm blister alb
Anunța disponibilitatea
23 MDL
Cuțit pentru steak ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
24 MDL
Сuțit pentru tomate ATHUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
24 MDL
Cuțit pentru steak ATHUS lamă netedă
Anunța disponibilitatea
32 MDL
Cuțit pentru decojit PLENUS 7,5 cm blister gri
Anunța disponibilitatea
23 MDL
Cuțit pentru legume PLENUS 7,5 cm gri
Anunța disponibilitatea
32 MDL
Cuțit pentru legume PLENUS 7,5 cm blister gri
Anunța disponibilitatea
29 MDL
Cuțit p/u steak JUMBO PLENUS 12,5 cm
Anunța disponibilitatea
24 MDL
Cuțit pentru tomate PLENUS 12,5 cm negru
Anunța disponibilitatea
28 MDL
Cuțit pentru tomate PLENUS 12,5 cm gri blister
Anunța disponibilitatea