Musat Tramontina Professional 20,3 cm, utilizat pentru ascuțirea cuțitelor. Este foarte important în procesul de ascuțire de a menține cuțitul în același unghi (la 20° se obține cel mai bun rezultat). Pentru cele mai bune rezultate, se poate unge cu o cantitate mică de ulei. Cuțitul trebuie să fie ascuțit de același număr de ori pe fiecare parte, aplicând același efort - mai întâi mai puternic, apoi mai ușor.
Ar putea să-ți placă

263 MDL
350 MDL
Set cuțite pentru steak TRADICIONAL 12 bucăți
Anunța disponibilitatea

225 MDL
299 MDL
Set cuțite pentru decojit legumeTRADICIONAL 12 bucăți
Anunța disponibilitatea

203 MDL
270 MDL
Set tacâmuri steak TRADICIONAL 2 bucați
Anunța disponibilitatea

162 MDL
215 MDL
Satâr TRADICIONAL 15 cm blister
Anunța disponibilitatea

180 MDL
240 MDL
Satâr DYNAMIC 17,5 cm
Anunța disponibilitatea

192 MDL
255 MDL
Cuțitul bucătarului Santoku ULTRACORTE 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea

162 MDL
216 MDL
Satâr pentru carne POLYWOOD 15 cm, în blister
Anunța disponibilitatea

319 MDL
425 MDL
Cuțit pentru carne CENTURY 12,5 cm, blister
Anunța disponibilitatea

190 MDL
Ghid de unghi pentru ascuțirea cuțitelor PROFIO
Anunța disponibilitatea

260 MDL
Masat ULTRACORTE 20,3 cm
Anunța disponibilitatea

199 MDL
Plasă LA GRATAR 30x25x6 cm
Anunța disponibilitatea

184 MDL
245 MDL
Satâr DYNAMIC 17,5 cm
Anunța disponibilitatea