Acasă Blog Veselă din sticlă: alegere, îngrijire și utilizare
Veselă din sticlă: alegere, îngrijire și utilizare
2024-01-29

ALIR vă aduce o știre bună: pe rafturile magazinelor noastre au apărut produse din sticlă marca Pashabahçe din Turcia. Cu această ocazie, în perioada 18 ianuarie – 18 februarie anul curent, se oferă o reducere de 20% la toate produsele acestui brand. Nu ratați momentul: produsele Pashabahçe sunt etalonul bunătății și fiabilității.

Compania turcească, cunoscută pe piața mondială de mai mult de optzeci de ani, produce veselă din sticlă pentru HoReCa și uz casnic. Gama de serii și colecții funcționale vă permite să găsiți soluția ideală pentru fiecare ocazie. Invităm managerii din sectorul serviciilor de alimentație publică să se preocupe de achiziționarea articolelor pentru băuturi, create în conformitate cu cele mai recente tehnologii și cu un design original și elegant. Comandați pahare, pahare de cocktail și articole de servire corespunzătoare: boluri de salată, farfurii frumoase, ulcioare din sticlă transparentă durabilă, boluri pentru servire deserturi și vase pentru flori, scrumiere și multe altele din ceea ce este necesar pentru servicii de calitate într-un restaurant, cafenea, bar.

Sticla Pașabahçe are, de asemenea, locul său de drept în bucătărie și în sufragerie. Salatierele și carafele vor înfumuseța masa festivă, în timp ce borcanele și sticlele de diferite dimensiuni realizate din sticlă ecologică pură reduc la minimum spațiul necesar pentru depozitarea tuturor tipurilor de produse vrac și lichide.

Ca bonus, vă vom împărtăși câteva reguli elementare, cu privire la ceea ce trebuie să atrageți atenția, atunci când alegeți vesela din sticlă, modul de utilizare și îngrijirea ei. 

Alegerea. Atunci când alegeți vesela, verificați-o cu atenție din toate părțile. Dacă vedeți așchii, zgârieturi și baza tulbure, atunci să știți că articolul este fabricat din materii prime de calitate inferioară. Acest lucru înseamnă că vesela nu va dura mult timp. Marcajul de pe produs explică dacă acesta poate fi spălat în mașina de spălat vase, dacă este potrivit pentru depozitarea alimentelor în frigider sau congelator, dacă poate fi încălzit în cuptorul cu microunde și indică, de asemenea, gradul de durabilitate și de protecție împotriva ciobiturilor.

Îngrijirea. Ridicați recipientele umede de sticlă cu mâinile uscate, altfel paharul, cana de sticlă sau farfuria preferată pot ajunge cu ușurință pe podea sub formă de cioburi. Încălziți treptat formele de copt și folosiți o bază din lemn sau metal atunci când serviți vasul. Este mai bine să înmuiați vasele după utilizare, deoarece astfel este mai ușor să curățați interiorul după ce ați gătit. Folosiți burete de melamină, care este ideal pentru a îndepărta murdăria de pe articolele de sticlă. Pentru a păstra paharele curate și clare, este mai bine să le spălați manual, nu în mașină, în apă călduță, nu fierbinte. Pentru a da un luciu de cristal se recomandă clătirea cu apă cu oțet sau cu suc de lămâie. În unitățile de alimentație publică există un dispozitiv special pentru uscarea paharelor, acasă puteți să le ștergeți cu o cârpă curată sau să le lăsați să se usuce natural. 

Utilizarea. Fiecare produs din sticlă are propriul său scop, dar este posibil, realizând idei culinare, să ne jucăm puțin cu designul, în ceea ce privește modul și servirea bucatelor într-un mod nu chiar obișnuit.  Acest lucru va oferi mesei festive un aspect neașteptat. De exemplu, o salată stratificată într-o formă de sticlă pentru coacere sau un bol pentru fructe cu petale de flori uscate – strălucitoare și colorate. Jeleuri apetisante în pahare transparente – armonie de culoare pentru dispoziție. O vază rotundă pentru flori, pe care o umpleți cu o paletă suculentă de fructe. Măslinele și olivele, fructele uscate și nucile, pot fi servite în boluri pentru desert.

Așadar, alături de vesela din ceramică, metal și porțelan, sticla a fost, este și trebuie să fie prezentă în casă. Caracteristici: design, funcționalitate și calitate, precum și frumusețe, siguranță, durabilitate și ușor de întreținut. 

Puteți cumpăra vesela pentru HoReCa cu livrare în magazinul online alir.md sau puteți merge la cel mai apropiat magazin ALIR. Punctele de vânzare sunt amplasate în locuri ușor accesibile în toate sectoarele Chișinăului și lucrează fără weekend. 

ALIR – cu noi e confortabil!


Ar putea să-ți placă