Acasă Pasabahce
Pasabahce
Pasabahce

Marca Pasabahce există din 1935 și este una dintre activitățile concernului turc Sisecam, care astăzi este unul dintre liderii mondiali în producția de produse din sticlă. Înființată în 1935 prin decretul lui Mustafa Kemal Atatürk, venerat de fiecare cetățean turc. Compania este considerată pe bună dreptate un simbol al dezvoltării industriei ușoare turcești. Designul modern, calitatea înaltă și politica inteligentă de prețuri au permis produselor Pasabahce să câștige o mare popularitate în peste 100 de țări din întreaga lume.

Vesela profesională turcească de la Pasabahce include sticlă de restaurant, produse de bar și sticlă de bere (pahare, pahare, căni, ulcioare, farfurii și boluri de salată, borcane, vaze de înghețată, vase de zahăr, vaze de flori).

Sticla este unul dintre cele mai vechi materiale. In zilele noastre sticla si produsele din sticla sunt folosite in diverse domenii de activitate. Sticla este utilizată pe scară largă în fabricarea de veselă. Nivelul de calitate al produselor din sticlă Pasabahce este rezultatul a mai multor decenii de experiență în domeniul producției de sticlă. Toate produsele Pasabahce sunt supuse unui control strict de calitate prin toate etapele de producție și servicii comerciale. Sticla de înaltă calitate este special concepută pentru sectorul foodservice și are o gamă largă de produse pentru a se potrivi diferitelor nevoi.

Produsele Pasabahce sunt articole de masă pentru cei care prețuiesc funcționalitatea și designul. Designerii brandului creează nu doar lucruri frumoase, ci se asigură și că produsele sunt sigure, durabile, nepretențioase în utilizarea intensivă zilnică și nu își pierd aspectul atractiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preț (MDL)
Categorie
Serie
72 Produsului
Sortare: