Acasă Blog Pahare pentru băuturi: alegere pentru casă sau pentru serviciu
Pahare pentru băuturi: alegere pentru casă sau pentru serviciu
2024-06-30

Puteți să vă imaginați o bucătărie fără un pahar de sticlă: unul /două / trei / în seturi sau o selecție aleatorie? Oricare ar fi cazul, trebuie să fiți de acord, că atunci când vrem doar să bem apă sau suc, primul lucru după care ne întindem este un pahar, nu o cană sau un pocal. Ceștile, fie ele pentru cafea sau ceai, precum și pocalele au propriul lor scop "cu profil îngust". Însăși paharele...

Acestea sunt un tip de veselă pentru băuturi atât de universal, încât, dacă puneți toată varietatea lor într-o singură linie, la un moment dat vor eclipsa toate celelalte vase de băut. Iar paharul poate fi atât democratic – simplu fațetat pentru toate ocaziile, cât și aristocratic pentru evenimente speciale. Nu vom intra în istoria paharului, vom face doar o mică trecere prin vitrina virtuală a magazinului online alir.md din Moldova și vom admira varietatea de pahare oferite.

Pahare pentru acasă

În dulapul bucătării de acasă paharele sunt pe "prima linie" în contrast cu cupele, flautele, pahare pentru vin, bere, vodcă, cocktailuri. Pentru că în fiecare zi bem apă, băuturi carbogazoase, compot, sucuri și limonade.

Pasabahce, Luminarc, Duralex, OZS și alți producători renumiți oferă o selecție minunată de pahare pentru uz casnic zilnic. 
Știm că paharele Luminarc sunt articole din sticlă de înaltă calitate, cu o simplitate elegantă și utilizare versatilă. Cu acestea concurează destul de demn în aspect și la prețuri accesibile paharele de la fabrica de sticlă OZS. Stilul și rafinamentul sunt caracteristicele paharelor din sticlă călită marca Duralex.

Toate exemplele de mai sus sunt caracterizate de o durabilitate sporită, ceea ce este foarte important în aplicațiile casnice.

Pahare pentru unitățile HoReCa

Paharele mărcilor menționate mai sus intră și în câmpul vizual al proprietarilor de unități de catering. Dacă statutul unității este suficient de înalt, sunt preferate paharele Chef & Sommelier, Cristal D'Arques, Crisa. Materialul inovator Kwarx oferă paharelor claritate cristalină și durabilitate specială. Paharele elegante, cu un design modern, consolidează imaginea acestor companii, adăugând "cireașa de pe tort" la bucătăria haute și la băuturile scumpe, sub formă de veselă de top.

Cocktailurile, smoothie-urile și alte băuturi amestecate sunt, de asemenea, frecvent servite în pahare, de exemplu, de la marca Crisa, care este cunoscută pentru producerea de vase care sunt durabile și incredibil de rezistente la utilizarea lor pe termen lung. Merită să acordați atenție paharelor universale de calitate de la marca Libbey: o gamă largă și durabilitatea materialului obținut ca urmare a tehnologiei DuraTuff. Paharele special concepute sunt utilizate pentru a servi aperitive și băuturi spirtoase.

De unde să cumperi pahare în Moldova?

Compania ALIR-Comerț colaborează cu succes cu mărca Pasabahce, Luminarc, Chef & Sommelier, Crisa, Cristal D'Arques, Arcoroc, Libbey și NEO și altele. Magazinele noastre specializate din Chișinău, Bălți și Ceadîr-Lunga stochează o gamă largă de produse pentru băuturi din sticlă de înaltă calitate.

Puteți cumpăra pahare online de la magazinul online alir.md, unde veți găsi o selecție imensă pentru băuturi. Oferim posibilitatea de a-și ridica comanda de sinestătător sau sa comandați livrarea în toată Moldova. Cumpărați pahare de la noi și fie ca paharul Dvs. să fie întotdeauna pe jumătate plin, și nu pe jumătate gol.


Ar putea să-ți placă