Acasă Blog Decor pentru sweet home
Decor pentru sweet home
2023-03-20

«Vine primăvara – faceți-i drum» – în pădure au apărut deja ghioceii, iar în piețele stradale – lalelele. Soarele iese din spatele norilor mai des și mai insistent, sugerând oamenilor să meargă mai mult, inspirând mirosurile reînnoirii iminente și triumfătoare a naturii. Vrem să ne schimbăm hainele, să ne schimbăm coafura și să schimbăm ceva în interiorul familiar al casei sau al biroului. Chemăm în ajutor elementele de decor în culori aprinse și la modă. Nu trebuie să mergeți departe: magazinul online de veselă și articole de uz casnic originale alir.md din Chișinău urmărește activ tendințele în amenajarea spațiilor interioare și exterioare pentru locuit cu articole de decor suculente și stilate. 
Luxul și modestia, precum și maximalismul și minimalismul, își dictează propriile reguli în selecție. În 2023, ca și până acum, sticla colorată, obiectele țesute din material natural și ratan, plantele artificiale și ramurile uscate, lămpile de epocă, o mare varietate de obiecte realizate în motive etnice rămân foarte întrebate.

Deci, de unde putem cumpăra decor pentru casă și birou în Chișinău? Să revenim la resursa alir.md

Vaze

Dacă preferați produsele din sticlă – atrageți atenție la produsele celebrei companii spaniole SAN MIGUEL. Acestea sunt vaze frumoase și neobișnuite din sticlă reciclată «eco friendly»: PARADISE, HURRICANE, COIN, DIAMANTE – de culoare violetă, galben-aurie, verde, maro. Sunt atât de atractive încât, în general, sunt suficiente în mod independent ca ornament. Dar vaza trebuie umplută și, prin urmare, crenguțele vii de primulă, crini, liliac vor completa și însufleți armonios «frumusețea din sticlă», adăugând bunătate și lumină casei voastre.

Sfeșnice

Sfeșnicele transparente din sticlă termorezistentă, smălțuite cu ceramică sau arse aduc o notă de mister confortabil spațiului interior, schimbând stilul de viață de zi cu zi. Compania SAN MIGUEL produce sfeșnice în forme și culori originale, care pot fi folosite într-un mod original pentru a decora suplimentar o masă festivă; pentru rafturi pe care sunt volume de cărți în copertări decente; agățate – pe pereții din hol și living, conform caracterului și designului individual al proprietarilor casei.

Lăzi și coșuri decorative

Armonie și ordine, frumusețe în simplitate. Totul are locul lui – regula unei case bine îngrijite. Lăzile si coșurile împletite în stil etnic de la Casa Masa îndeplinesc pe deplin principiile confortului cald din casă. Aceste articole sunt confecționate din materiale naturale, fiind comode în utilizare și funcționale. Un decor foarte practic și drăguț.

Flori artificiale și ramuri uscate

Florile vii din casă pentru mulți sunt un motiv firesc de mândrie. Dar lângă ele și cu drepturi egale se învecinează plantele și florile artificiale, care nu necesită să fie udate și hrănite constant. Executate cu măiestrie, ele reproduc flora naturală în toate subtilitățile – caneluri, catifelare, nuanțe de culoare și așa mai departe. Creanga de măslin, nalba roz, hortensia albastră, amarantul vișiniu, magnolia și multe altele – pot fi așezate sau agățate arbitrar în orice încăpere a casei, mai ales acolo unde este puțină lumină solară.

Și asata nu e tot ...

Oricare dintre ideile voastre originale, idee fantastică pentru o decorare festivă, sezonieră sau permanentă a spațiilor interioare și exterioare poate fi realizată cu produse din categoria «decor» de la compania Alir.

Dacă doriți să vă reînnoiți interiorul, să plasați corect accentele, să evidențiați obiectele familiare într-un mod nou, atunci puteți cumpăra tot de ce aveți nevoie într-un singur loc.
Pe lângă obiectele decorative, veți fi plăcut surprinși de varietatea de ustensile de bucătărie, farfurii și pahare la prețuri atractive, un sistem flexibil de reduceri și posibilitatea de a achiziționa un certificat cadou pentru cei dragi de sărbătoare.

Cumpărați cu plăcere și nu plătiți în exces!


Ar putea să-ți placă