Главная Ustensile de gătit Cuțite ! Cuțit pentru tăierea cărnii PROFESSIONAL 15 cm
Articul
24610/086
178 MDL
Adaugă în coș
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
15 cm

Cuțitul măcelar PROFESIONAL Tramontina este instrumentul ideal pentru profesioniștii în separarea diferitelor tipuri de carne. Lama cuțitului pentru carne este ridicată ușor, permițând mișcări precise pentru a obține un rezultat excelent la prelucrarea produsului. Oțelul de înaltă calitate, din care este fabricată lama cuțitului, îl eliberează de nevoia de ascuțire frecventă și elimină eventuala coroziune. Mânerul cuțitului este integral din metal și este ferm lipit în mâner pentru siguranța mâinilor în timpul funcționării. Un astfel de cuțit este aplicabil în domeniul HoReCa, în agricultură, și este folosit de vânătorii profesioniști.

Ar putea să-ți placă