Главная Ustensile de gătit Cuțite ! Cuțit pentru dezosare PROFESIONAL 15 cm
Articul
24605/086
160 MDL
Adaugă în coș
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
15 cm

Dezosarea cărnii este primul pas în prelucrarea unui produs de carne. Pentru a facilita acest lucru, exista un cuțit pentru dezosare PROFESSIONAL de 15 cm. Parte de tăiat al lamei cuțitului pentru dezosare PROFESSIONAL iți permite să faci tăieturi uniforme de-a lungul osului, separând cu grija fibrele si țesuturile de carne. Capătul ascuțit și ușor curbat în sus al lamei pătrunde cu precizie în os, făcând tăieturi fine. Mânerul cuțitului este realizat ținând cont de forma palmei, special tratat cu un compus anti-alunecare pentru siguranța in timpul funcționarii. Un cuțit pentru dezosare profesională vă va fi cu siguranță la îndemână în bucătărie.

Ar putea să-ți placă