Nu e disponibil
230 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
DIN 1.4110
Tip
Cuțit pentru carne
Lungimea lamei, cm
15 cm
Dezosarea cărnii este primul pas în prelucrarea unui produs de carne. Pentru a facilita acest lucru, exista un cuțit pentru dezosare PROFESSIONAL de 15 cm. Parte de tăiat al lamei cuțitului pentru dezosare PROFESSIONAL iți permite să faci tăieturi uniforme de-a lungul osului, separând cu grija fibrele si țesuturile de carne. Capătul ascuțit și ușor curbat în sus al lamei pătrunde cu precizie în os, făcând tăieturi fine. Mânerul cuțitului este realizat ținând cont de forma palmei, special tratat cu un compus anti-alunecare pentru siguranța in timpul funcționarii. Un cuțit pentru dezosare profesională vă va fi cu siguranță la îndemână în bucătărie.
Ar putea să-ți placă
299 MDL
Set cuțite pentru decojit legumeTRADICIONAL 12 bucăți
Anunța disponibilitatea
180 MDL
Cuțitul bucătarului TRADICIONAL 20,3 cm blister
Anunța disponibilitatea
270 MDL
Set tacâmuri steak TRADICIONAL 2 bucați
Anunța disponibilitatea
215 MDL
Satâr TRADICIONAL 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
230 MDL
Barbecue set TRADICIONAL 2 bucăți
Anunța disponibilitatea
240 MDL
Satâr DYNAMIC 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
210 MDL
Satâr ULTRACORTE 15 cm blister
Anunța disponibilitatea
255 MDL
Cuțitul bucătarului Santoku ULTRACORTE 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
216 MDL
Satâr pentru carne POLYWOOD 15 cm, în blister
Anunța disponibilitatea
195 MDL
Cuțit, briceag multifunctional, 14 funcții
Anunța disponibilitatea
222 MDL
Macetă SUGAR CANE 38 cm
Anunța disponibilitatea
165 MDL
Macetă 45 cm
Anunța disponibilitatea