Acasă Blog Veselă pentru copii – alegerea vă aparține
Veselă pentru copii – alegerea vă aparține
2023-10-02

Bebelușul dumneavoastră a crescut și poate deja să mănânce singur, acum este timpul să faceți câteva schimbări în viața lui de zi cu zi, inclusiv în alimentație. Unul dintre aspectele cheie în acest proces este vesela pentru copii. Farfuriile, tacâmurile și cănile pot face timpul mesei o aventură uimitoare pentru copiii dumneavostră, iar gustul terciului lor obișnuit devine mai bogat și incredibil de gustos. Permiteți-ne să vă împărtășim gândurile noastre despre cum să alegeți vesela ideală pentru copii.

Farfurii pentru copii

Primul pas în crearea unei noi experiențe de alimentație și a unei atmosfere de cină pentru bebelușul dumneavoastră este alegerea farfuriilor potrivite. Este important ca acestea să nu fie doar durabile și sigure, dar și atractive. De aceea, farfuriile pentru copii cu modele luminoase și vesele sunt foarte populare. Producătorii inventivi folosesc tematicile unor filme de animație populare, imagini cu animale amuzante sau flori magice colorate pentru a le aplica pe farfurii, salatiere și boluri de supă pentru fetițele și băiețeii dumneavoastră. Copiii au propria lor farfurie preferată, care este puternic asociată cu gustul mâncării lor preferate, legumelor și fructelor.

Tacâmuri pentru copii

Pe măsură ce copilul dumneavoastră începe să învețe să se alimenteze singur cu o lingură și o furculiță, veți avea nevoie de tacâmuri speciale pentru copii. Aceste ustensile au de obicei mânere confortabile și margini de siguranță, ceea ce îi ajută să mănânce ușor și fără riscul de a se răni. La fel ca și în cazul farfuriilor, tacâmurile cu modele rezistente la zgârieturi pot atrage atenția micuțului dumneavoastră și pot face mâncarea mai apetisantă. Puteți cumpăra un set complet de masă pentru copii, care include o furculiță, o lingură și un cuțit special pentru copii.

Căni cu desene

Nu uitați de căni. Copiii preferă să bea din căni cu imagini. Chiar și laptele preferat nu chiar de toți se bea dintr-o astfel de ceașcă cu mare plăcere, deoarece înfățișează personaje de desene animate și de basme. În plus, multe căni pentru copii au capace speciale care împiedică vărsarea băuturilor delicioase. Cana poate face parte dintr-un set de masă pentru copii pentru micul dejun sau prânz.

Platouri din bambus

Suntem bucuroși să vă prezentăm tendința sezonului – veselă pentru copii din bambus. Aceasta este o poveste foarte amuzantă și minunată. Bambusul este unul dintre cele mai ecologice materiale. Crește rapid și nu necesită îngrășăminte chimice sau pesticide. Nu se folosesc substanțe chimice în producția de veselă din bambus, ceea ce o face absolut inofensivă.
Vasele din bambus pentru bebeluși au o serie de avantaje: sunt disponibile într-o varietate de forme interesante pe care micuții dumneavoastră le vor adora: farfurie cu elefanți, farfurie cu căței, farfurie cu unicorn. Vasele din bambus sunt ușoare și plăcute la atingere și, cel mai important, sunt durabile și rezistente la deteriorări mecanice. Chiar dacă copilul dumneavoastră scapă accidental farfuria, aceasta va rămâne intactă. Desigur, nu puteți mânca supă din ea, dar umplerea acesteia cu fructe, pomușoare și fursecuri este exact ce trebuie.

Concluzie

Puteti cumpăra veselă pentru copii într-un sortiment variat din magazinele ALIR situate în fiecare micro-sector din Chișinău, dar pot fi achiziționate și online. Magazinul online alir.md din Moldova oferă veselă durabilă, ecologică, confortabilă și colorată pentru copii din sticlă, porțelan și bambus. Cumpărând de la noi, obțineți nu doar produse de calitate, dar și posibilitatea de a crea bucurie și plăcere copilului dumneavoastră în timp ce mănâncă. Alegerea dumneavoastră – să aveți grijă de sănătatea și dezvoltarea copilașului.

Fie ca sărbătoarea să domnească mereu în casa dumneavoastră! 


Ar putea să-ți placă