Acasă Blog Vedeta sclipitoare a mărcii Luminarc
Vedeta sclipitoare a mărcii Luminarc
2024-06-24

Nimeni din Moldova nu va fi surprins de numele mărcii de veselă Luminarc. În ciuda originii sale franceze, vesela acestei mărci celebre a devenit nativă și apropiată de consumatorii din țara noastră, precum și din întreaga lume.

Iar totul a început în 1825, când a fost fondat atelierul de sticlă Verrerie des sept écluses. Un an mai târziu, acesta s-a reunit cu o altă sticlărie, creând o bază solidă pentru realizările viitoare. În 1893 s-a născut numele Verrerie Cristallerie d'Arques, în cinstea orașului, în care se află meșteșugul de suflare a sticlei. Nu era încă un brand în sensul modern al cuvântului, dar compania câștigase deja popularitate cu produsele sale din sticlă de înaltă calitate.

La începutul secolului XX, Verrerie Cristallerie d'Arques a trecut în mâinile familiei Durand, care a asigurat extinderea și faima internațională a companiei, mai întâi prin Georges Durand, iar apoi prin fiul său Jacques. În anii 1930, Jacques a plecat în Statele Unite, pentru a se familiariza cu know-how-ul fabricilor de sticlă americane. La întoarcerea în Arques, țara sa natală, Jacques a importat noile tehnologii americane.

După al doilea război mondial, Verrerie Cristallerie d'Arques și-a continuat dezvoltarea industrială. Descoperirea sticlei opale în 1958 și multe alte inovații, printre care sticla mată și sticla întărită (foarte rezistentă), au permis fabricii să dezvolte producția de articole din sticlă într-o gamă largă de materiale, forme și modele.

Produsele Luminarc sunt marcate cu Origine France Garantie, care confirmă autenticitatea mărcii franceze. Acest certificat este un simbol al calității și al mândriei naționale, o garanție că toate produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde.

Prioritatea Luminarc este sănătatea și siguranța consumatorilor. Culorile utilizate pentru producerea veselii nu conțin plumb și cadmiu, și sunt preponderent de origine organică. Astfel, toată vesela Luminarc nu este doar frumoasă și practică, ci și sigură pentru utilizarea zilnică. Farfuriile, cănile, pahare cu ilustrații și pahare de sticlă colorate Luminarc, recipientele pentru depozitarea alimentelor Luminarc, vasele de copt sunt ușor de curățat și își păstrează funcționalitatea chiar și după utilizarea repetată în cuptorul cu microunde și spălarea în mașina de spălat vase.

Luminarc are o poziție fermă față de mediu. Până în 2025, conducerea și-a stabilit ambiția nobilă de a converti toate procesele de producție în resurse ecologice, folosind proiectarea ecologică.

În concluzie, după cum v-ați dat seama, Luminarc nu este doar un brand, ci o poveste de pasiune, dedicație și inovație constantă. De la modele clasice la soluții moderne, produsele mărcii franceze aduc confort și plăcere clienților din întreaga lume.

Este plăcut faptul că vesela Luminarc a ocupat ferm una dintre pozițiile de lider în Moldova. Acest lucru se datorează în mare parte mărcii comerciale Alir Comerț. Pe alir.md, magazinul online de veselă și articole pentru casă al companiei, puteți cumpăra veselă Luminarc de înaltă calitate la un preț mic: sistemul de prețuri accesibile este una dintre direcțiile strategiei de marketing a mărcii franceze.

Cumpărați pahare rafinate, farfurii rezistente, seturi de ceai și cafea de la Luminarc și asigurați-vă confortul și plăcerea cu veselă durabilă și estetic perfectă.

Să știți că ALIR+Luminarc este întotdeauna cel mai bun.


Ar putea să-ți placă