Acasă Blog Tradiția dăruirii veselei de Paștele Blajinilor
Tradiția dăruirii veselei de Paștele Blajinilor
2024-04-30

În a noua zi după Paști, locuitorii orașelor și a satelor din toată Moldova vin la «locurile de odihnă veșnică» ale rudelor și ale prietenilor săi. Aici se aduc flori și, deseori, se dăruiește veselă cunoscuților și străinilor, în memoria celor decedați. Aceasta este tradiția nespusă, veche de decenii, cunoscută în Ortodoxie sub numele de Paștele Blajinilor.

Oamenii se pregătesc pentru această zi minuțios și se străduiesc să găsească articolele necesare. Dar există posibilitatea de a cumpăra toate produsele necesare și complementare în magazinele marca ALIR, amplasate acum în aproape fiecare sector al Chișinăului, precum și în orașele Bălți și Ceadîr-Lunga. Cel mai bogat asortiment de căni, pahare, pocale, salatiere și farfurii, ce sunt durabile, frumoase și originale, realizate din materiale ecologice de la producători renumiți de veselă. ОСЗ, Luminarc, Casa Masa și Duralex – sunt doar o mică parte din mărcile propuse spre vânzare.

Cănile, ceștile și chiar seturile de veselă pentru copii cu imagini ale personajelor preferate din desene animate, vor lăsa o urmă caldă în inimile micilor primitori ai cadourilor, însușindu-i obiceiul pomenirii. Iar produsele de la Casa Masa, cu bunătatea și originalitatea sa, vor fi o amintire bună pentru orice matur.

Salatierele, recipientele pentru depozitarea alimentelor, farfuriile de la Duralex din sticlă rezistentă, cu un design unic, sunt numai potrivite pentru Paștele Blajinilor.

Dacă vorbim de produsele complementare, dorim să menționăm de florile artificiale superbe și coronițele de Paști, pe care le puteți cumpăra pentru aceste sfinte sărbători.

Puteți cumpăra veselă online pe alir.md în condiții confortabile de livrare sau autocolectare.

Memoria trebuie să fie bună și plină de lumină. Al vostru ALIR din Moldova.


Ar putea să-ți placă