Acasă Blog Soarbe bere spumoasă din pocal de stil modern
Soarbe bere spumoasă din pocal de stil modern
2024-05-21

Vara – este anotimpul băuturilor cu bule şi spumoase, mai ales, a băuturii preferate din hamei şi malţ. În perioada de caniculă o adevărată plăcere e să stai pe înserate cu prietenii la o terasă sau în foişorul de la vilă, discutând despre lucruri importante şi plăcute, sorbind din licoarea pocalului cu bere. Și chiar dacă spoturile publicitare nu asigură că e mai bine s-o bem din sticlă, suntem gata să argumentăm, că berea e mai bogată gustativ şi mai atrăgătoare vizual,dacă băutură este servită în pahare şi pocale destinate pentru acest lucru. 

Fiecare varietate de bere are propriul complet de caracteristici. Şi prin vasul transparent se poate vedea culoarea, bulele mici şi se poate înțelege: fără opacități, deci, e filtrată, culoare uşor fumurie – nefiltrată. Acest lucru este important atunci când alegem vasul de băut. Pocalul, paharul sau halba bine alese, de forma potrivită, cu pereții subțiri şi marginea caracteristică, păstrează substanțele volatile ale băuturii, aroma şi temperatura optimă, subliniind avantajele şi gradul de saturaţie al acesteia. 

Angajaţii companiei ALIR, fiind experţi profesionişti în tot ce se referă la veselă, mai ales, recipiente pentru băuturi, oferă posibilitatea de a cumpăra halbe şi pocale pentru bere de la cei mai importanți producători europeni.

Magazinul online alir.md comercializează o gamă largă de produse din sticlă de la compania turcă Pasabahce. Seturile de pocale încăpătoare din sticla subțire de cristal, îngustându-se în jos şi lărgindu-se spre sus, vor fi ideale atât pentru întrunirile prietenoase de acasă cat şi pentru pub-uri şi baruri. Forma rotunjită a pocalelor păstrează bine aroma și menține spuma apetisantă a unei băuturi proaspete. Pentru Pale Ale de chihlimbar, hamei, sunt bune pocalele în formă de lalele cu picioruş stabil.

Pocalele de bere specializate şi universale de la super-branduri Chef & Sommelier şi Arcoroc sunt excelente, elegante şi rezistente, trecând de mai multe runde de testare de degustare în timpul producției. Cumpărați veselă de la aceste branduri franceze pentru HoReCa – acest lucru va crește atractivitatea localului dvs. 

Brandul Luminarc, devenit aproape «național» în Moldova, este reprezentat și în magazinul nostru online cu o linie de halbe mari de bere, individual și în seturi. Pocalele deschise, ușor rotunjite sau cilindrice, cu mânere largi, sunt potrivite pentru tipurile mai slabe de bere, cum ar fi berea tip ale sau lager. 

Consultanții noștri au multe de spus despre halbe, pocale și pahare de bere din catalogul nostru. Alegeţi după preferințele dumneavoastră de gust și cumpăraţi la cel mai bun preț pe alir.md


Ar putea să-ți placă