Acasă Andali
Andali
Andali

ANDALI este un producător chinez de tăvi din polipropilenă și fibră de sticlă pentru baruri și restaurante. Produce tăvi cu un înveliș cauciucat care împiedică alunecarea vaselor și formarea zgârieturilor pe suprafața sa. 
Tăvile din polipropilenă au o suprafață cauciucată, ce vă permite să țineți în poziție constantă orice tip de veselă. Tăvile cauciucate sunt o soluție avantajoasă pentru întreprinderile de catering cu trafic ridicat: fast-food, cantine, pizzerii, cafenele, baruri. Textura de suprafață antiderapantă a tăvii, previne alunecarea și bascularea veselei și a tacâmurilor. 
Tăvile din fibră de sticlă au un strat anti-alunecare cauciucat special, care previne bascularea accidentală a vaselor. În plus, produsul este înzestrat cu proprietăți impermeabile excelente, rezistente la deteriorare – nu se fisurează când este aruncat. Pentru tăvile din fibră de sticlă este recomandată spălarea manuală sau în cicluri scurte în mașinile de spălat vase profesionale.
Tăvile din fibră de sticlă se referă la categoria echipamentelor profesionale, folosite pe scară largă în restaurante și hoteluri.

Preț (MDL)