Acasă Blog Pungă de cofetărie pentru fantezii culinare
Pungă de cofetărie pentru fantezii culinare
2023-03-27

Deși se spune că «mâncăm pentru a trăi și nu trăim pentru a mânca», – întotdeauna ne dorim să mâncăm frumos, primind nu doar o plăcere gastronomică, ci și o plăcere estetică din delicatesa consumată. Prin urmare, atât cofetarii amatori, cât și cei profesioniștii dau dovadă de o ingeniozitate uimitoare atât în ​​rețete, cât și în decorarea torturilor, checurilor, produselor de patiserie mari și mici.

Un ajutor foarte mare în decorarea «fericirii pofticioșilor» este punga de cofetărie cu un set de diverse duze pentru crearea ornamentelor delicioase dintr-o masă cremoasă. Desigur, nu vorbim despre profesioniști – ei au propria lor istorie și propria lor tehnologie. Dar pentru bucătarii amatori, astfel de pungi sunt foarte potrivite.

Întrebați-vă bunicile cum era acum cu câțiva ani mai înainte. Veți muri de râs! Problema este că era aproape imposibil să obții râvnita pungă de cofetărie în magazinele de atunci. Trebuia să te descurci singur și să inventezi «bicicleta» din pungi de polietilenă și conserve de metal. Și până la urmă, se primea deosebit de frumos și apetisant, deși nu atât de variat, după cum este astăzi, când decorațiunile dulciurilor culinare devin aproape opere de artă.

Astăzi nu este nici un deficit. O mare varietate de ustensile și vase de bucătărie vin în ajutorul gospodinelor moderne, simplificând procesul de pregătire și preparare a meselor, reducând timpul petrecut în bucătărie și lăsându-l pentru odihnă, pentru hobby-uri, pentru plimbările cu familia.

Puteți cumpăra forme de copt și desert, tigăi speciale, cratițe cu ajutaje, accesorii de bucătărie de o funcționalitate și o calitate incredibilă cu un singur clic. Așadar, faceți clic pe pagina dorită a magazinului online alir.md sau scrieți ceea ce căutați în linia de căutare și găsiți Punga de cofetărie din silicon cu cinci duze de la marca moldovenească Casa Masa. Simplu și ieftin, ca tot ce este ingenios.

Aceste pungi din silicon alimentar dotate cu duze din oțel inoxidabil sunt foarte practice și multifuncționale. Spre deosebire de cele de hârtie, acestea nu se uzează. Și în comparație cu cele din pânză, au avantajul că sunt inofensive pentru organism și rezistente la microbi. Se spală perfect după orice, chiar și cele mai grase reziduuri de cremă și produse, se usucă bine și servesc mult timp. Conurile duzelor au diferite decupaje, care creează decorațiuni de figuri pe produsul dumneavoastră. Aplicarea glazurii, cremei, sufleului, aluatului lichid pe suprafața produsului se transformă într-un proces comod creativ. Cu ușurința unui vrăjitor, puteți crea trandafiri delicați, nori imponderabili, asemănări în miniatură ale omuleților din basme ... De fapt, aceasta este o chestiune de imaginație - nu vom face sugestii.

Pungile de cofetărie sunt folosite nu doar pentru deserturi. Acestea sunt utilizate pe scară largă la prepararea gustărilor picante. Există un mare număr de pateuri de carne, ficat, pește, brânză și alte creme picante, cu care se umplu «artistic» tartaletele din aluat sau cartofi, se umplu ouăle, se împodobesc salatele și garniturile. Există o mulțime de opțiuni.

Încă nu v-ați folosit de un astfel de instrument? Cumpărați o pungă de cofetărie din silicon din magazinul online alir.md sau mergeți la magazinul ALIR din orice sector al Chișinăului.

Trebuie doar să vă «obișnuiți» și să vă lămuriți cu duzele, și atunci chiar cina de zi cu zi nu va trece fără un decor original, ridicându-vă dispoziția și pofta într-o companie caldă.

Compania ALIR din Moldova – ne-am gândit la totul pentru voi!


Ar putea să-ți placă