Acasă Blog Păstrarea corectă a produselor – garanția unei bucătării sănătoase
Păstrarea corectă a produselor – garanția unei bucătării sănătoase
2023-06-30

«Nu-l arunca, auzi, e un borcan foarte frumos cu capac; îl voi spăla și voi pune ceva în el» – îți este familiară această situație?

Da, pasiunea pentru a colecta tot felul de borcane, cutii, recipiente, aparent sunt «în sânge». Pliați, împachetați, păstrați «pentru mai târziu». Dar este mult mai ușor și mai plăcut să cumpărați recipiente pentru depozitare pe măsură ce apare necesitatea.

Există o mulțime de puncte care spun «pro» pentru opțiunea de a cumpăra.

În primul rând, o selecție uriașă de sticle, vase, borcane și recipiente menționate, care pot fi achiziționate la un preț foarte mic.

În al doilea rând, posibilitatea de a alege dintr-o varietate de forme și culori ce se potrivește exact gusturilor și nevoilor dvs. și, de asemenea, se combină cu amenajarea organizatorică a dulapurilor de bucătărie și rafturi. Ei bine, sau cu culoarea pereților sau a draperiilor. Într-un cuvânt, stilul este menținut.

În al treilea rând, - nu păstrați un borcan la întâmplare pentru «poate că vă va fi de folos», apoi îl aruncați în timpul următoarei curățenii generale - nu, un detaliu cu drepturi depline al spațiului interior al bucătăriei cu propriul său scop este selectat în mod special.

Haideți să vedem

Există multe recipiente de depozitare diferite și fiecare dintre ele are propriile caracteristici și scop.

Vasele și borcanele sunt una dintre cele mai comune și preferate. Sunt din sticlă, plastic sau metal și sunt folosite pentru păstrarea alimentelor uscate sau conservate, condimentelor, cerealelor; potrivite pentru miere, dulceturi, biscuiti, dulciuri etc in functie de mărime. În favoarea acestui lucru, merită adăugat că borcanele, de regulă, sunt echipate cu capace, uneori cu un design foarte original.

Vasele din sticlă sunt recipiente pentru depozitarea lichidelor, de exemplu, toate tipurile de uleiuri vegetale. Pot fi transparente sau colorate, cu sau fără capace. Și în ceea ce privește performanța de design, acestea reprezintă uneori un element decorativ independent original.

Apropo, atât primul cât și al doilea sunt adesea folosite pentru a crea decorațiuni atmosferice pentru spații nu doar acasă, ci și în restaurante și unități de tip bar.

Recipientele din plastic sunt foarte comode și practice. De asemenea, sunt folosite pentru depozitarea lichidelor și a produselor în vrac. Containerele pot fi transparente sau opace, cu sau fără capac. Potrivite pentru transportarea semifabricatelor și preparatelor gata, precum și pentru depozitarea alimentelor în frigider. Pentru petrecerile diin timpul drumețiilor pot fi folosite și ca vasedin care este confortabil să mănânci în orice condiții meteorologice.
Ceramică, sticlă, mare, mică, rotundă, ovală, pătrată, înaltă, ghemuită, individuală sau în set - borcane, sticle, recipiente pentru întreținerea ecologică și corespunzătoare a stocurilor de alimente pot fi oricând achiziționate din magazinul online de veselă alir.md din Republica Moldova.

Everglass, San Miguel, Luminarc, Casa Masa, Pyrex, Duralex și alte mărci de renume Mondial disponibile pentru alegere la ALIR. Fiecare categorie are propriul său stil unic, pentru un anumit scop și produse specifice.

Cumpărați și depozitați corect!

La urma urmei, recipientele de depozitare pot spune o mulțime de lucruri interesante despre stăpâna lor. Dar nu vom dezvălui aceste secrete.
Cunoașteți totul atât de bine. Important este ca totul în bucătărie să fie întotdeauna în ordine perfectă.


Ar putea să-ți placă