Acasă Blog Colorați-vă fața de masă
Colorați-vă fața de masă
2023-04-28

Ce activitate îi pot oferi părinții unui copil în timp ce au de rezolvat treburi casnice urgente?
Excludem tableta, telefonul și televizorul. Ce mai rămâne? Desigur, creativitatea. Unii copii sunt interesați de brodat sau să învețe elementele de bază ale tricotării, alții sunt dornici să lucreze cu mărgele mai mărunte sau să creeze origami. Dar să deseneze, sau mai bine spus să coloreze desene finisate, toți copiii, în special preșcolarii, pur și simplu adoră.

Vă propunem un produs original de la marca spaniolă Atenas Home Textile, care va atrage atenția mamelor și taților drept opțiune de divertisment util pentru un copil – fețe de masă de colorat. Alfabetul, grădina botanică sau grădina zoologică sunt aplicate pe textura unei pânze albe cu un contur negru. Țesătura poate fi colorată cu pixurile speciale solubile în apă care sunt incluse în set. Colorarea feței de masă poate fi un hobby comun pentru copii și adulți, care zidește relațiile și dezvoltă abilități de comunicare. Procesul de «revitalizare» prin culoare ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine ale mâinilor și coordonarea mișcărilor, trezește imaginația.

Fețele de masă mici ANIMALS, GARDEN și ALPHABET pot fi folosite pentru a acoperi biroul din camera copiilor distrând copilul și micii lui invitați, organizând o competiție de pictură. Toate gadgeturile pot fi puse deoparte: nu veți avea nevoie de ele!

Produsele textile spaniole sunt fabricate din materiale ecologice, ceea ce le face inofensive pentru sănătate și mediu. Numărul de spălări nu este reglementat, se recomandă călcarea produselor din interior spre exterior. Nu este recomandat să folosiți înălbitori chimici și detergenți puternici. Vopselele solubile în apă - pixurile cu pâslă pentru desen, se spală perfect.

Postfaţă

Timpul este potrivit pentru picnicuri, așa că este timpul să vă gândiți la timpul liber al copiilor dumneavoastră în natură. Fețe de masă colorate ușor de curățat într-o poieniță de pădure sau câmpie vor capta atenția copiilor.

Este de remarcat că puteți cumpăra fețe de masă la metru și cu cât sunt mai lungi, cu atât este mai bine: este comod dacă plecați în oraș într-un grup mare de prieteni cu copii. Copiii vor avea suficient spațiu pentru a-și exterioriza abilitățile artistice, iar unchii și mătușile pot pregăti în siguranță gustări la aer curat. Și aveți grijă să cumpărați veselă pentru copii – căni și farfurii amuzante cu imagini ale unor personaje animate, tacâmuri rezistente pentru copii. Faceți sărbătoarea luminoasă și organizată!

P.S.

Nu ați reușit să comandați? Nu disperați, așteptați următoarea livrare – ALIR nu își lasă clienții fără mărcile preferate. Urmăriți noutățile de pe pagina alir.md – magazinul online de veselă și bunuri de uz casnic din Moldova.


Ar putea să-ți placă