Acasă Blog Ce cadou să alegi pentru un bărbat?
Ce cadou să alegi pentru un bărbat?
2023-02-22

Ce să-i dăruiești unui bărbat cu ocazia sărbătorii profesionale sau a zilei de naștere?

Dacă excludem lucrurile cumpărate anual cum ar fi accesoriile de bărbierit, parfumurile, sticlele de băuturi alcoolice tari și scumpe, se pare că alte idei nu mai sunt: «Of, ce-i mai lipsește? Are de toate. Cadoul principal este femeia iubită alături.»

Alegerea unui cadou pentru bărbat uneori nu este deloc ușor. Fantezia s-a epuizat? Iată o sugestie! Să deschidem site-ul magazinului online cu veselă și articole de uz casnic alir.md din Moldova și să studiem gama de produse.

Dacă bărbatul tău se pricepe la toate, atunci cu siguranță va avea nevoie de o cutie pentru instrumente: un obiect cu formă ergonomică, cu compartimente separate pentru șurubelnițe, cuie, bandă de măsurat, clești și tot felul de lucruri necesare pentru muncă.

Sau poate că bărbatul tău este un specialist în gătitul la grătar și este «regele junglei», atunci cleștele Barbecue UTILITY pentru grătar de calitate înaltă din oțel inoxidabil sau maceta din oțel carbon, cu lungimea, greutatea și forma standard a lamei nu vor fi de prisos în gospodăria sa.

Мачете Tramontina для настоящих мужчин

Mulți bărbați iubesc și știu să gătească. În acest caz, un cuțit va fi un cadou foarte util. Marca cunoscută Tramontina oferă o gamă largă de instrumente universale de bucătărie folosite de bucătari profesioniști. Cuțitele acestui brand sunt fabricate din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon, cu adaos de molibden, care asigură performanța de calitate înaltă a cuțitului pe termen lung pentru mulți ani înainte. Crezi că nu este un cadou potrivit, pentru că nu aduce nimic bun, ci dar ceartă? Ba nu-i așa!

În toate timpurile un cuțit în colecția bărbatului a fost simbolul puterii folosite în beneficiul lui și al familiei sale: pentru apărare și alimentare. Popoarele din Asia Centrală și Caucaz consideră că «armele reci» sunt un cadou prestigios și scump, care îl poate apăra pe stăpânul său de nenorociri și boli. Ofițerii de marină erau mândri de cuțitele speciale, pe care le primeau. Respectiv, argumentele în favoarea dăruirii unui cuțit prevalează asupra argumentelor celor care cred în tot felul de superstiții.

Mai mult, cu un cuțit rezistent și de calitate înaltă puteți deschide eficient o sticlă de șampanie: o lovitură cu vârful ascuțit în locul potrivit și spuma cu bule aurii curge în pahare. Această modalitate de deschidere se numește «sabraj» prin analogie cu cuvântul sabie, cu care husarii deschideau sticlele de șampanie. Imaginează-ți cum bărbatul tău doboară gâtul sticlei cu o lovitură grațioasă și obține titlul binemeritat de maestru al sabiei. Principalul este ca nimeni să nu se afle într-o rază de cinci pași și, în general, astfel de încercări nu se recomandă fără pregătire independentă acasă.

Nu v-am convins să dăruiți un cuțit? Atunci puteți cumpăra pocale pentru șampanie într-un set de 2 bucăți de la Chef & Sommelier. Au forme și volume diferite. Se potrivesc pentru romantici și machos brutali. Fabricate din sticlă de cristal, rafinate și elegante, vor îndemna la serbare, chiar și într-o zi de muncă, fără nici un motiv.

Doamnelor, nu mulțumiți! Convingeți-vă că la magazinul online alir.md sunt o mulțime de produse interesante despre care nu știați. Calitate, preț, exclusivitate – de ce să nu vă bucurați bărbații cu ceva nou.


Ar putea să-ți placă