Acasă Blog Mergem la picnic
Mergem la picnic
2023-05-11

Toți oamenii așteaptă cu nerăbdare vara. E cald, e soare, e picnic în natură, în afara orașului, în unison cu natura. Călătoriile de familie, călătoriile cu grupuri de prieteni sau călătoriile corporative, pe lângă anticipările plăcute, sunt întotdeauna însoțite de griji firești. Pentru a nu vă altera starea de spirit și a obține o adevărată plăcere de la sărbătoare, este necesară o pregătire minuțioasă.

Așadar, să lăsăm jumătatea masculină să pregătească mașinile, să cumpere produse și mai ales carne. Și noi înșine ne vom ocupa de organizarea celei mai importante părți: cum să ambalăm, să depozităm și să transportăm toate aceste produse. Cum să amenajăm rapid și eficient mesele în foișoare sau într-o poiană, astfel încât totul să fie frumos, să existe suficiente tacâmuri pentru toată lumea, iar mâncarea finită să fie păstrată curată și să nu se altereze. Este necesar să ne gândim la toate amănuntele, pentru ca un mic detaliu uitat în grabă să nu ne distrugă sărbătoarea nouă, copiilor sau colegilor.

De unde începem

Legumele și fructele preparate și spălate sunt așezate cu grijă în diferite recipiente. Din fericire, mărcile moderne Curver, Pyrex, Luminarc sau Duralex ne oferă containere pentru depozitarea și transportarea produselor într-o mare varietate de dimensiuni și forme, cu capace sigilate de nădejde. Desigur, este mai convenabil să luați recipiente din plastic alimentar decât din sticlă, pentru a evita accidentarea.

Cum să amenajăm masa

Nicidecum fără asta. Fețele de masă de la brandul spaniol Atenas sunt exact ceea de ce avem nevoie. Efectul de respingere a apei și a petelor vă va scuti de griji.

Celelalte detalii

Vrem să amenajăm rapid masa, așa că mai multe plăci de tăiat din lemn sau plastic de la Casa Masa vor veni la îndemână pentru tăierea a numeroase gustări, legume și fructe în scurt timp.
Veți avea nevoie și de mai multe cuțite: Cuțitele Tramontina din oțel inoxidabil AISI 420 de înaltă calitate vor tăia în mod ideal carnea, brânza, pâinea.
Coșurile pentru pâine, plăcinte și chifle nu vor fi de prisos: nimeni nu va refuza o gustare rapidă în așteptarea unui grătar.

Din ce vom mânca

Luăm un set de farfurii și vase ușor de transportat și care cu siguranță nu se vor sparge pe drum. Pot fi durabile și ușoare din ceramică sau boluri din plastic. Puteți folosi, desigur, veselă de unică folosință. Dar noi optăm pentru respectarea mediului înconjurător.
Furculițele, lingurile, cuțitele și alte tacâmuri sunt cel mai bine procurate în seturi, în funcție de numărul de adulți și copii.

Accesorii pentru grătar

Grătarul, plăcile, acele, chibriturile, lemnele de foc, cleștele și un set de grătar CHURRASCO, cărbunii sunt preocuparea jumătății masculine.

Щипцы и набор для барбекю в интернет-магазине alir.md

Sarcina noastră strategică este să sugerăm de unde pot fi achiziționate toate cele de mai sus fără a risipi timpul, fără nervi și în același timp economisind bani - toate într-un singur loc – magazinul online de veselă și articole de uz casnic alir.md, unde puteți procura cu livrare sau cu ridicare personală.
Un bonus frumos atunci când cumpărați mărfuri de orice sumă va fi primirea unui cupon pentru un certificat cadou, care face posibil în fiecare lună în a 14-a zi, până în decembrie, să câștigați ceva util și plăcut din asortimentul magazinului.

Gata!

Totul este cumpărat și pregătit – să mergem. Restul va fi distractiv, relaxat, satisfăcător și gustos fără nicio grabă și forță majoră. O improvizare bună este o improvizare bine pregătită.

Luați aminte – vara abia începe. 


Ar putea să-ți placă