Acasă Korkmaz
Korkmaz
Korkmaz

Compania turcească «Korkmaz» – unul dintre cei mai importanți producători de ustensile de bucătărie din oțel inoxidabil și aluminiu cu acoperire antiaderentă. Dacă la început, sortimentul produselor fabricii era destul de sărac, acum, în secolul XXI, această companie imensă și modernă, cu o suprafață totală de 75.000 m² produce 73% de articole și accesorii de bucătărie, 19% de aparate de bucătărie sub marca «Korkmaz» și 8% de tacâmuri de bucătărie, cu un volum total de 6,5 milioane de bucăți pe an și exportă în peste 100 de țări din întreaga lume.
Sloganul companiei «A produce mai bine, mai tehnologic, mai frumos – a produce pentru oameni» este pe deplin justificat. Cratițele, tigăile, ustensilele și seturile de gătit primesc aprecieri pozitive nu numai în Turcia, ci și peste hotarele ei.
Un rol important în acest sens îl joacă raportul dintre calitate și preț avantajos. Fără multă modestie, producătorii însăși spun că produsele lor, care sunt multifuncționale, confortabile și elegante, depășesc standardele mondiale pe mai multe criterii. Misiunea «Korkmaz» este de a acorda o mare importanță articolelor de gătit ecologice având mare grijă de sănătatea oamenilor și protecția mediului. «Korkmaz» are în vizor un viitor bine definit.

Preț (MDL)
Categorie
Serie
72 Produsului
Sortare: