Acasă Blog Farfurie pentru tarte drept platou de servire
Farfurie pentru tarte drept platou de servire
2023-06-22

Arta deservirii, ca orice alt gen de artă, nu stă pe loc. De fapt, mai mult decât atât: în casele aristocratice, arta deservirii a fost întotdeauna la nivelul cuvenit și a vorbit despre prestigiul și statutul social ridicat al uneia sau alteia case nobile.

Anii s-au perindat, au avut loc revoluții, viața și mai ales ritualurile de servire a mâncării au fost simplificate, multe vasele pentru servirea mesei s-au scufundat în uitare. Dar designerii de veselă modernă nu se limitează și nu uită să folosească tot potențialul artistic cunoscut al deservirii și a crea noi tendințe în baza acestuia. Pe piața ustensilelor și a articolelor de bucătărie apar noi nume și concepte nemeritat uitate. De exemplu, o formă pentru plăcintă, sau ar fi corect să spunem – o farfurie pentru tarte sau plăcinte.

Nu e surprinzător, nu? – Nu servim plăcinte invitaților direct pe masă sau «una câte una în mână». Desigur, folosim câteva vase pentru asta. Dar în era organizării tehno și a eforturilor pentru ordine și planificare, avem nevoie nu de orice, ci de anumite tipuri de veselă, precum «în cele mai bune case».

Deci, o farfurie pentru plăcinte vă va ajuta. 

Se remarcă printr-un diametru mic de 16-18 cm și este oferită individual fiecărui oaspete la sărbătoare. De regulă, pe partea stângă ușor pe diagonală față de felul principal, dacă este prevăzut. În ciuda denumirii aceste farfurii nu sunt doar pentru plăcinte.

Este convenient să serviți pâine feliată sau chifle calde pentru felurile principale, plăcinte cu diverse umpluturi, produse de patiserie mici, tarte și diverse tartine în ele.

Astfel de farfurii sunt produse în general drept plane, astfel încât produsele proaspete de panificație să nu se blocheze sau să nu se rupă, prin urmare, datorită diametrului lor mic, sunt comod de utilizat sub o farfurie cu supă porționată și ca tavă pentru brânză sau felii de carne. 

Pe lângă cele de mai sus, am putea adăuga că există plăci cu mici crestături în care produsul de pâine este amplasat cu mare grijă.
Farfuriile pentru tarte sunt produse atât de ​​formă rotundă, cât și dreptunghiulară.

Pot fi realizate din diverse materiale precum ceramică, porțelan, sticlă sau chiar lemn, cu elemente decorative și modele unice. Depinde deja de alegerea gazdelor și de designul general al ansamblului de servire și stilul mesei.

Și acum «Сe? Unde? Când?» pentru cunoscătorii veselei potrivite. Începem cu litera «A» – ALIR.

Ce anume să cumpări?

Tot ce aveți nevoie pentru o bucătărie modernă și o viață inteligentă: o gamă completă de vase de gătit și bunuri de uz casnic până la articole sezoniere, cum ar fi seturi de grătar.

Unde sunt situate magazinele ALIR?

În toate micro-regiunile capitalei Moldovei, precum și în orașele Bălți și Ceadîr-Lunga. În plus, puteți comanda veselă online pe alir.md rapid și cu livrare.

Când și cum funcționează?

Magazinele sunt deschise zilnic de la 9.00 la 21.00. Iar magazinul online vă stă la dispoziție 24/7.

Vesela și bunurile marca ALIR nu sunt doar articole funcționale în casa dumneavoastră, ci și elemente de stil și gust estetic. Și, credeți-ne, farfuriile de înaltă calitate, compacte și foarte practice pentru plăcinte vor juca nu ultimul rol în decorul gastronomic perfect al oricărui eveniment festiv și nu doar.

 

Mai multe informații la https: //fb.watch/lqyQh7XtjP

 

 


Ar putea să-ți placă