Acasă Blog Șervețele sub farfurii: protejați masa de zgârieturi și pete
Șervețele sub farfurii: protejați masa de zgârieturi și pete
2023-08-07

Vă place să organizați mese pentru prieteni și familie, dar vă gândiți cum să protejați masa de deteriorare și murdărie? Vreți ca masa dumneavoastră să arate îngrijită și elegantă, dar nu știți cum? Atunci aveți nevoie de suportul sub farfurii. Acesta este un mod ușor și eficient de a vă decora masa și de a o menține în stare perfectă.

Șervețelele de sub farfurii au multe avantaje. Acestea protejează masa de zgârieturi, pete și umezeală, prelungindu-i durata de exploatare și păstrând suprafața proaspătă. Oferă mesei dumneavoastră ceva pitoresc și confort, creând o atmosferă plăcută pentru familie și oaspeți. Se potrivește cu ușurință în culoare, dimensiune și formă la orice fel de mâncare și servire, permițându-vă să experimentați cu diferite stiluri și dispoziții. De regulă, sunt fabricate din materiale rezistente la căldură de înaltă calitate, care își păstrează aspectul și funcționalitatea pentru o lungă perioadă de timp și sunt, de asemenea, ușor de spălat și uscat.

Ce sunt șervețelele pentru farfurii? Iată sfaturile noastre.

Șervețele din poliester

Material ușor care nu se îndoaie sau rupe. Forma dreptunghiulară sau rotundă a accesoriului și dimensiunea optimă vă permit să puneți pe el mai multe tacâmuri pentru prânz sau cină. Alegeși simplu sau cu decor pentru a se potrivi cu culoarea vaselor dumneavoastră de servit. Șervețele rotunde cu franjuri, aurii, în stil folk, culori pastelate, potrivite pentru servit ceai: o ceașcă cu farfurie și un vas cu fursecuri se vor potrivi confortabil pe un singur accesoriu.

Șervețele din plastic

Fanilor servirii confortabile le vor plăcea șervețelele «plastice». Modelul ajurat al unui șervețel sub formă de frunză sau floare sau orice altă formă (este din plastic!) poate fi folosit nu doar pentru farfurii, dar și ca decor funcțional independent pentru un fruct, un vas cu zahăr sau o farfurie pentru plăcintă. Aceste suporturi sunt ușor de curățat și de depozitat.

Șervețele din «piele»

Șervețele din piele ecologică

Fabricate din piele ecologică, cât mai aproape de materialul din piele naturală. Este neobișnuit și totodată plin de farmec. Dacă preferați vasele albe, atunci un șervețel de masă din piele închisă va «albi» vizual farfuriile și ceștile. Nu alunecă pe suprafața mesei, o protejează în mod fiabil de zgârieturi și urme de alimente. Puteți pune în siguranță mâncăruri fierbinți pe un șervețel din piele. Designul atractiv al accesoriului vă va permite să decorați masa în conformitate cu tendințele stilului modern din interior. 

Șervețele – suport împletite

Șervețele împletite din paie sau alge marine

De regulă, au o formă rotundă și sunt realizate din două tipuri de material ecologic: paie și alge marine uscate. Cei care apreciază confortul și estetica rustică vor adora șervețelele în stil eco: transformă spațiul fără a-l supraîncărca vizual.

După cum puteți vedea, șervețelele sub farfurii nu sunt doar accesorii de masă, ci adevărate ajutoare pentru casa dumneavoastră. Ele nu doar vă protejează masa de deteriorare și murdărie, dar o fac și mai colorată și mai confortabilă. De asemenea, vă permit să fiți creativ în aranjarea mesei pentru diferite ocazii. Șervețelele sub farfurii sunt o investiție în starea de spirit și bunăstarea dumneavoastră.

Puteți cumpăra oricând șervețele sub farfurii pentru bucătărie și decorul pentru masă descris mai sus din magazinele specializate ALIR, care sunt localizate în Chișinău, Bălți și Ceadîr-Lunga. Pentru confortul dumneavoastră, puteți comanda online textile cu livrare în Moldova.

În magazinul ALIR puteți cumpăra obiecte de decor, flori artificiale, vaze, sfeșnice și felinare adițional la șervețelele pentru servire festivă, iar evenimentul dumneavoastră va deveni de neuitat.