Acasă Blog Energia vieții în vesela din lemn
Energia vieții în vesela din lemn
2023-04-12

Accesoriile din lemn în bucătărie au fost «o tendință veșnică» de când a apărut necesitatea de orice tip de ustensile. Formele și metodele de prelucrare se schimbă, speciile de lemn diferă, dar avantajele ustensilelor din lemn rămân neschimbate: ecologice și inofensive pentru sănătatea umană, durabile și sigure, îmbunătățesc gustul alimentelor; simetria naturală a modelului de lemn natural creează o poveste de gust unică a preparatului finit. Un «dezavantaj» este că nu le puteți spăla în mașina de spălat vase, dar nu contează, cel mai important este să ștergeți farfuria din lemn după spălarea manuală, iar astfel de vase vor rezista mult timp cu îngrijirea adecvată, despre care consultanții din magazin vă pot informa.

Cu produsele noi de servire din lemn, vă puteți surprinde plăcut oaspeții invitându-i, de exemplu, la o petrecere tematică Provence la vila dumneavoastră de la țară. Deservirea «Provence» – o provincialitate pretențioasă confortabilă care creează o atmosferă spirituală. Aceasta include o mulțime de legume proaspete, fructe, verdeață, nuci, biscuiți. Aici, neapărat, vor fi vesela și platoul din lemn. Este confortabil să aranjați pizza, clătite, crutoane pe ele. Este ideal să serviți felii de brânză cu miere, struguri și nuci pe farfurii din lemn; mezeluri cu legume in diverse combinatii – exista o multime de optiuni.

Și dacă sunteți un fericit proprietar al unui set mare de vase din lemn de diferite dimensiuni, puteți oferi fiecărui oaspete un mini-platou individual pentru o porție.

Platourile din lemn pot fi folosite pentru a servi băuturi. Acestea pot fi amenajate pe masă și cu buchete de flori în vaze originale: stilul Provence necesită decor floral. Va fi plin de suflet. Nu uitați să cumpărați o față de masă din magazinul ALIR care se potrivește cu stilul ales de dumneavoastră. Se va forma o imagine idilică.

Și pe masă și pe o drumeție

Vara este chiar după colț – ceea ce înseamnă picnicuri, ieșiri în natură cu un cerc larg de prieteni. Și în acest caz, veți avea nevoie de ustensile din lemn – ușoare, durabile și ușor de utilizat. Energia vieții!

Mai aveți acasă ustensile din lemn? Veniți la magazinul ALIR din Chișinău, de unde puteți cumpăra vase de servire din lemn de la Casa Masa, din salcâm și bambus. Vesela din salcâm este dură și ușoară, în timp ce vesela din bambus este lipsită de greutate, cu forme și linii grațioase. Puteți alege dintr-o varietate de forme și configurații de farfurii pentru servire – rotunde și pătrate, ovale și în formă de picătură.

Способы подачи на деревянном плато

Apropo, până în luna decembrie a acestui an, în magazinele ALIR are loc o promoție în a 14-a zi a fiecărei luni: la procurarea mărfurilor de orice sumă, se emite un cupon, care face posibilă câștigarea unui certificat pentru cumpărarea unui produs util. Nu ratați șansa!


Ar putea să-ți placă