Главная Blog Confort termic pe orice vreme
Confort termic pe orice vreme
2022-12-08

Pe timp de ger și caniculă mereu împreună? Despre ce e vorba? E despre vase termice – termosuri, căni termice – obiecte, fără de care viața celor pasionaţi de cafea sau ceai tare, fierbinte, în orice vreme este de neconceput. Performanţele lor pot fi rezumate la trei cuvinte: compact, comod, băutură menţinută la temperatură constantă – fie caldă sau rece. Termos-cănile mai includ şi o varietate – termos-pahare din porțelan, având capac din silicon și căptușeală exterioară. Detalii aflaţi mai jos.

La ce ne referim când vorbim despre un minitermos şi varietățile lui, în general: la un produs special cu pereți dubli, între care se află vid – aer rarefiat, care asigură perfect izolarea termică. Este un fenomen fizic, care, fiind aplicat ingenios, aduce multă plăcere. Este vidul care permite să fie asigurată o temperatură constantă în recipient timp de câteva ore. Un concept pentru cei cărora le place să-şi bea cafeaua sau ceaiul pe îndelete acasă sau la birou. Pentru turiști și amatorii de plimbări și călătorii. O găselniţă pentru șoferi și sportivi.

Toate modelele oferite diferă ca volum, design, formă, culoare; pot fi cu mâner sau fără mâner, dar întotdeauna cu un capac, care se înşurubează strâns. Și, desigur, de o mărime comodă pentru a fi ţinută în mână, fără să alunece din palmă sau de pe altă suprafață. Fundul cănii este stabil. Și cel mai important – se deschide uşor, astfel încât e comod şi sigur să bei din cana sau paharul termo, fără risc de opăreală sau fără ca băutura să se prelingă. 

Cănile termo, sticlele termo și paharele termo ale brandului moldovenești CasaMasa de la compania ALIR-Comerţ corespund întru totul proprietăţilor descrise mai sus. În plus, vom remarca designul original și schema de culori specială a brandului, precum și materialul din care sunt fabricate termos-cănile.
Cel mai rezistent la uzură și mai fiabil material folosit în producția de căni și sticle termo CasaMasa este oțelul inoxidabil. Produsele din inox sunt fiabile, ușor de spălat și nu au capacitatea de a absorbi mirosurile. Fiabile și durabile, ele sunt asigurate împotriva deformării la cădere. Evident, nu sunt supuse coroziunii.

Termos-paharele sunt adesea realizate din ceramică sau porțelan. În astfel de vase se păstrează o căldură sau răcoare specială. Imaginile în stil etnic, rapsodia florală de vară sau scenele de iarnă arată organic pe astfel de produse. Sunt produse stilate. Perfecte pentru a fi oferite cadou. Paharele termo din ceramică cu căptușeală din silicon și cănile termo încălzesc inima și creează buna dispoziţie. Dar îngrijirea unor astfel de vase cere mai multă atenţie şi acurateţe.

În materie de întreţinere, vom menţiona că vasele termice nu trebuie folosite pentru păstrarea îndelungată a băuturii preparate. Iar după utilizare trebuie clătite bine, aşa cum recomandă producătorul. Desigur, este mai bine să fie spălate manual, cu detergent obișnuit, dar unele produse sunt rezistente și la spălarea automată. La depozitare se recomandă să-i asigurați «amicului de camping» un loc uscat și ventilat pentru a evita umiditatea și mirosurile neplăcute. Sunt reguli uşor de urmat.

Rămâne de adăugat că brandul CasaMasa oferă termosuri, termos-sticle, termos-căni și termos-pahare într-o paletă de culori diversă în volume de la 350 la 750 ml. Sunt disponibile și termosuri compacte pentru depozitarea și transportul alimentelor gata preparate de 500 ml.

Întrebarea e cum să alegeţi? Optaţi în funcţie de nevoi, de ocazie, de stilul dvs. de viață. Iar pentru a lua cunoștință de întreaga gamă de termosuri și termos-căni de la CasaMasa, accesaţi magazinul online alir.md – vă așteaptă multe descoperiri plăcute.


Ar putea să-ți placă