Главная Blog Ce vas folosim pentru a servi un ceai sau o cafea la birou?
Ce vas folosim pentru a servi un ceai sau o cafea la birou?
2023-01-30

Cineva poate spune că în situația actuală de viață – viruși, prețuri ridicate, alte motive – nu este nevoie să cumpărați veselă din sticlă, ceramică sau porțelan pentru birouri, dar ar fi perfect să folosim veselă ecologică de unică folosință, pe care piața o oferă din abundență. Dar stați puțin: cum rămâne cu atmosfera de confort și imaginea companiei în ochii clienților și concurenților?

Mulți oameni își petrec o mare parte din viața lor la locul de muncă, fie că este vorba de un birou, un oficiu într-o fabrică, un birou al unui profesor de școală… Apare dorința de a bea un ceai sau o cafea, să cuprinzi în palme o ceașcă caldă și să respiri aroma magică a băuturii înainte de a lua prima înghițitură. Cum poți simți asta în timp ce ții în mâini o ceașcă de hârtie sau de plastic? Sperăm că există suficiente argumente în favoarea faptului că vesela la birou ar trebui să fie. Și nu un set aleatoriu, ci unul ales în funcție de natura locului de muncă, de marcă, dacă vreți, sau designul interior.

Desigur, în primul rând, trebuie să începeți cu ceștile pentru cafea – cafeaua și biroul sunt două lucruri inseparabile, iar unui client important i se oferă în primul rând o ceașcă de cafea proaspăt preparată pentru a se pregăti pentru tratative productive. Ceștile de cafea ar trebui să fie de volum mediu, de preferință cu farfurii, în culori, probabil neutre. În mod ideal – alb, dar puteți alege alte opțiuni, de preferință monofonice, fără flori și modele. Acordați atenție setului de cafea timeo RED de la Luminarc: sunt cești miniaturale minunate de culoare albă pură, cu o margine de un roșu nobil, în set cu farfurii. Materialul este sticlă-ceramică, cunoscută pentru durabilitatea sa nobilă. O alegere excelentă pentru primirea la birou a oaspeților așteptați și neașteptați.

Чайный сервис от Luminarc

Apropo, atunci când alegeți vesela pentru birou, asigurați-vă că acordați suficientă atenție materialului de fabricație: cele mai bune cești sunt ceștile puternice care nu formează crăpături și chips-uri. În plus, ați dori ca acestea să aibă o formă confortabilă, cu o suprafață netedă perfectă, ușor de spălat, ei bine și elegante - într-un fel, acestea sunt «fața» biroului.

Pentru a economisi din buget, puteți achiziționa cești universale pentru angajați acare să fie folosite atât pentru cafea, cât și pentru ceai. Ele sunt mai mari în volum, dar și posibilitățile de utilizare a acestora sunt mai multe. Iată spre exemplu, dacă doriți ceva ieftin și decent, atunci din nou să ne plimbăm prin rafturile cu produsul Luminarc: setul de ceai ESSENCE din sticlă-ceramică fiabilă în număr de 6 cești cu olumul de 220 ml cu farfurii sau setul OCEAN Eclipse – 6 cești de volum similar din sticlă rezistentă la impact și la schimbările de temperatură. Conținutul răcit poate fi încălzit în siguranță în cuptorul cu microunde din bucătăria biroului. Dacă aveți un personal mare la număr, puteți alege cești sau căni de la marca OSZ – GLAMOUR cu volumul de 200 ml atât pentru ceai, cât și pentru cafea.

Pentru companiile unde «prestigiul este mai scump decât banii», recomandam cești cu farfurioare RHYTHM LIGHT LAGOON 250 ml din porțelan profesional de înalta rezistență de la brandul Qualitier – sunt foarte prezentabile, «scump-bogate», și cu siguranță vor impresiona partenerii de afaceri. Sau tot de la Qualitier – ceașcă cu farfurie ceva mai mica, seria SENSE de 230 ml pentru recepții business la birou. Investiția chiar și în accesorii pentru ceai și cafea este avantajoasă pentru imaginea companiei.

O altă ofertă excelentă sunt ceștile de la brandul CasaMasa. O ceașcă raționalizată comodă cu o farfurie FOREVER de 220 ml din porțelan de o culoare minunată de mentă, propice conversației. Apropo, dacă vorbim despre brandul CasaMasa, atunci în sortimentul său puteți găsi multe articole care vor fi de interes pentru iubitorii de originalitate în proiectarea birourilor, precum și pentru companiile IT unde muncesc oameni extraordinari. De exemplu, cana CAPPUCCINO de 325 ml din ceramică de piatră sau LOFT de 410 ml – vă puteți prepara un ceai și puteți crea programe unice fără a vă întrerupe de la locul de muncă.

În ceea ce privește prepararea ceaiului, ar fi frumos ca managerii să procure un ceainic cu un filtru, realizat din sticlă rezistentă la căldură pentru a prepara un ceai puternic și parfumat.

Чашки для сотрудников офиса - кофейная пауза

Desigur, canile personale pe care angajații le aduc de acasă sau le primesc cadou de la colegi sunt binevenite. Vesela pentru băuturi calde de la CasaMasa este cea mai importantă pentru astfel de cazuri: durabilitate, volum și design – o varietate din ce în ce mai variabilă pentru fiecare gust.

Desigur, această recenzie este departe de a epuiza posibilitățile de a alege vesela pentru birou. Și nu este vorba doar despre băuturile calde. Companiile practică organizarea de petreceri corporative, zile de naștere ale angajaților, date speciale. Prin urmare, ar fi frumos să aveți și farfurii în bucătăria de la birou, să cumpărați tacâmuri și să cumpărați pahare cu pocale. Vă amintiți doar că: «О mare parte din viață pe care mulți dintre noi o petrecem la locul de muncă fie că este vorba de un birou, un oficiu într-o fabrică, un birou al unui profesor de școală...».

Contactați ALIR – avem totul. Și vă vom ajuta cu plăcere să faceți alegerea potrivită, economisind în același timp și bani. Aici puteți cumpăra veselă pentru orice sumă de la producători de prestigiu.


Ar putea să-ți placă