Acasă Blog Accesorii pentru bucătărie: soluția perfectă pentru bucătăria modernă
Accesorii pentru bucătărie: soluția perfectă pentru bucătăria modernă
2023-07-06

Bucătăria modernă este epicentrul «fierbinte» al vieții din casă, unde se pregătesc bucate delicioase și se organizează mici dejunuri, prânzuri, cine în familie, se rezolvă problemele importante.

Există cerințe speciale pentru bucătărie și starea acesteia. Pe lângă faptul că trebuie să fie dotată cu ustensilele necesare pentru prepararea și consumul alimentelor, mai sunt necesare instrumente auxiliare, precum accesoriile de bucătărie. Aceste accesorii simplifică foarte mult procesul de gătit și fac bucătăria mai funcțională, mai organizată și chiar mai elegantă.

Există o mare varietate de accesorii de bucătărie cu care poți «jongla» cu îndemânare, pregătind mai multe feluri de mâncare în același timp. Oale, spatule, teluri, pahare de măsurat, site și strecurătoare sunt toate concepute pentru a îndeplini sarcini specifice.
«Asistenţiii» din nailon și silicon, lemn și oțel inoxidabil – ecologici și siguri – sunt mereu alături în procesul gătitului.

De exemplu, polonicele și spatulele ajută să trecem dintr-un vas în altul și să amestecăm alimentele.

Telul de bătut asigură prepararea ușoară și rapidă a unei varietăți de sosuri și creme.

Răzătoarea este una dintre cele mai importante ustensile de bucătărie. Magazinul online alir.md prezintă noi răzătoare din oțel inoxidabil de diverse forme: de la tradiționale la conice și foarte mici, precum mini răzătoarea GRAFIT, care încape în palmă.

Tirbușoanele mecanice și electrice Expert vor ajuta la deschiderea unei sticlă închise etanş, care vor «asigură» accesul la o băutură delicioasă în câteva secunde. Tirbușoanele sunt realizate din plastic ABS de înaltă calitate, combinat cu piese din oţel inoxidabil. Creatorii acestui accesoriu susțin că 1000 de sticle pot fi deschise fără efort.

Toate accesoriile de bucătărie vor deveni asistenții tăi indispensabili în bucătărie și te vor ajuta să-ți realizezi ambițiile culinare.

Și pentru ca asistenții de bucătărie să fie mereu la îndemână și într-un singur loc, poți achiziționa un container organizator BAMBUS cu mâner. Este împărțit în celule în care pot fi plasate comod tacâmurile și diverse condimente. Cutiile sunt realizate din bambus ecologic, durabil și ușor.

 

Marea majoritate a accesoriilor și mărfurilor funcționale drăguțe pentru casă sunt astăzi reprezentate de brandul moldovenesc Casa Masa. Și anume Casa Masa a devenit favorita lunii iulie pentru cumpărătorii, care vor beneficia de pentru reduceri bonus, oferite de compania ALIR până la sfârșitul lunii!

Multă baftă şi cumpărături reuşite!


Ar putea să-ți placă