Nu e disponibil
68 MDL
Anunța disponibilitatea
Caracteristicile
Material de lama
AISI 420
Tip
Cuțit pentru steak
Lungimea lamei, cm
12.5 cm
Lama cuțitului pentru steak este din oțel inoxidabil AISI 420, ceea ce îi asigură ductilitatea și rezistența, iar starea tăișului cuțitului rămâne în funcțiune timp îndelungat fără necesitatea de ascuțire constantă. Cuțitul pentru steak este rezistent la procese corozive și rezistent la temperaturi ridicate. Mânerul cuțitului, din polipropilenă cu înveliș antibacterian și impregnat cu un compus anti-alunecare, se potrivește confortabil în mână, urmând anatomic forma palmei. Cuțitul este conceput pentru tăierea cărnii gata preparate mediu-rare în bucăți porționate digerabile atât acasă, cât și în unitățile HORECA. Lama cuțitului este încununată cu logo-ul Tramontina, confirmând autenticitatea instrumentului.
Ar putea să-ți placă
92 MDL
Set cuțite pentru steak TRADIONAL 3 bucăți
Anunța disponibilitatea
56 MDL
Set cuțite pentru decojit TRADICIONAL 2 bucăți
Anunța disponibilitatea
50 MDL
Cuțit pentru bucătarie UTILITY 15 cm
Anunța disponibilitatea
54 MDL
Сuțitul măcelarului ATHUS 15 cm
Anunța disponibilitatea
58 MDL
Cuțitul măcelarului ATHUS 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
78 MDL
Cuțitul măcelarului ATHUS 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
56 MDL
Cuțitul bucătarului ATHUS 15 cm
Anunța disponibilitatea
62 MDL
Cuțitul bucătarului ATHUS 17,5 cm
Anunța disponibilitatea
70 MDL
Сuțitul bucătarului ATHUS 20 cm
Anunța disponibilitatea
80 MDL
Cuțitul bucătarului ATHUS 17,5 cm blister
Anunța disponibilitatea
66 MDL
Cuțit pentru pâine PLENUS 17,5 cm blister gri
Anunța disponibilitatea
49 MDL
Cuțit pentru carne PLENUS 15 cm gri
Anunța disponibilitatea